Napisal/-a korrow Po mar 11, 2013 7:27 pm
Pred 2 mesecema sem kupil novega cruza championa v mišljenju, da bo življenje lepše in brez napak. No, napake so se na žalost že kar takoj pojavile. Najprej so mi zamenjali desni amortizer, ker se je ob vožnji (sploh na jamasti cesti) slišal nek topi zvok. Pa še takrat so mi skoraj rekli, da naj to ne bi blo nič takega. Potem je na levi strani gume začelo cviliti. Potem so to razdrli pobrusli, ker se je baje naredila neka plast gor. Ok, v redu, ko sem drugi dan spet zalaufal zadevo, je blo isto, samo se je ko virus prenesel na desno stran. Danes so mi že 2x počistili zadevo, a ni nič boljše. Kaj bi to lahko bilo? Pooblaščen mehanik mi je začel razlagati, da se to nastane zaradi soli, ki se kristalizira ali od nesnage, ko se avto pere. Da naj bi med ploščico in diskom pač bila ta stvar in bi se naj brusila in da to ni nič takega. Če sediš v avtu, se ta zvok niti ne sliši preveč, če pa poslušaš od zunaj ali pri odprtem oknu, pa kar precej. Mehanik mi je tudi rekel, da se bo to vedno dogajalo in da bi bilo najbolje, če bi avto pri kolesih ročno pral.
Zelo bi bil vesel, če kdo ve kaj glede tega in če je to, kar so mi povedali na servisu, sploh res oz. če je to sploh možno. Zadnje čase imam občutek, da sem tam že več kot pa doma.
Lp n hvala za odgovore