MaReX93 je napisal/-a:aja da bi to bilo? ne verjamem, ker mam lužo pod zadnjimi sedeži, preko tapet ne verjamem da bi prišla voda
W3s7_S1D3 je napisal/-a:Lepo, da ti je uspelo najti vzrok puščanja. Kot si ugotovil je to standardna napake Cliov tega modela (3 ali 5-vratni model). Doma imamo letnika 2001, pa sem pri pranju novega opazil slabo pobarvana vrata na notranjih straneh, pa tiste razpoke, pa smo potem reklamirali. Moram reči, da je bilo kar nekaj "hude krvi", ker niso hoteli slišati za popravilo na njihove stroške (češ, da jim njihova linija ne omogoča takšne tehlogije barvanja - mene to ne zanima - kupil sem rdeč avto in ne bel). Pa smo potem le dosegli svoje in šli popravlajt skozi garancijo, hkrati pa še tiste razpoke med streho in bokom (takrat nismo niti pomislili, da bi lahko od tam kdaj namakalo. Šlo nam je bolj zaradi estetike). Od takrat ni še nič močilo.
Malo heca. Če ne bo šlo, pa malo akrilnega silikona in bo :P
domenkuki je napisal/-a:W3s7_S1D3 je napisal/-a:Lepo, da ti je uspelo najti vzrok puščanja. Kot si ugotovil je to standardna napake Cliov tega modela (3 ali 5-vratni model). Doma imamo letnika 2001, pa sem pri pranju novega opazil slabo pobarvana vrata na notranjih straneh, pa tiste razpoke, pa smo potem reklamirali. Moram reči, da je bilo kar nekaj "hude krvi", ker niso hoteli slišati za popravilo na njihove stroške (češ, da jim njihova linija ne omogoča takšne tehlogije barvanja - mene to ne zanima - kupil sem rdeč avto in ne bel). Pa smo potem le dosegli svoje in šli popravlajt skozi garancijo, hkrati pa še tiste razpoke med streho in bokom (takrat nismo niti pomislili, da bi lahko od tam kdaj namakalo. Šlo nam je bolj zaradi estetike). Od takrat ni še nič močilo.
Malo heca. Če ne bo šlo, pa malo akrilnega silikona in bo :P
Še eno vprašanje
Mogoče veš, kako so se lotili popravila razpoke?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov