Romzis je napisal/-a:Preveri polariteto na zvočnikih! Nekateri Citroeni imajo včasih na originalni inštalaciji kakšen zvočnik priklopljen v protifazi (ne sprašuj zakaj, tako je). Možno da je pri Pegueotu kaj podobnega ker so ravno v "žlahti" s Citroenom.
Npr. tukaj je nekaj o tem:
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=384
Pa tudi jaz na Xsari (navadni) sem opazil da je bil levi sprednji zvočnik "narobe" priklopljen (mogoče je, da je pri original radiu polariteta prava, kaj pa vem).
DrinY je napisal/-a:Ali je original avtradio deloval ok? Prej bi jas reku da je kaj z zvočnikami narobe...
D12J12 je napisal/-a:Prvo kar mi je padlo na pamet je to da majo zvočniki slabe stike in pri večji glasnosti, kjer so tudi vibracije zvočnika močnejše začne izgubljati stik in pri tem se sliši kot da CD preskakuje. Podobno je bilo pri meni ko sem zadaj na polico montiral zvočnike in samo začasno ovil okoli priključkov žico in ni bil stalen stik in je prekinjalo. Si probal pri nizki glasnosti ko delujejo normalo voziti po kašni luknjasti cesti?
LP D12J12
matey18 je napisal/-a:Fino bi blo ce bi zadevo posnel in naložil na yotube da vidimo za kaj se sploh gre.
Romzis je napisal/-a:Fan, v avtomobilih je že celo večnost nek nenapisan standard 4Ohme. Ni sicer nujno, je pa to običajno hehe
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], motom in 8 gostov