hp6715s je napisal/-a:Zdravo,
v spodnjem nosilcu motorja se mi je odlomil vijak in se ga ni mogoče spraviti vn (Ford Galaxy 2.3, l 1997). Pozna kdo koga, ki bi povrtal ven stari vijak in vrezal novi navoj??? Iščem na lokaciji Lj. Avto bi potreboval do sobote, se odpravljam na dopust za nekaj dni. Moj mehanik nima primernega orodja.
Hvala!
Fan je napisal/-a:hp6715s je napisal/-a:Zdravo,
v spodnjem nosilcu motorja se mi je odlomil vijak in se ga ni mogoče spraviti vn (Ford Galaxy 2.3, l 1997). Pozna kdo koga, ki bi povrtal ven stari vijak in vrezal novi navoj??? Iščem na lokaciji Lj. Avto bi potreboval do sobote, se odpravljam na dopust za nekaj dni. Moj mehanik nima primernega orodja.
Hvala!
Pozdravljeni
Malo prepozni ste, danes je četrtek, torej potrebujete jutri .................. težka bo, razen pri komu, ki nima dela, ter ima čas - zjutraj telefon v roke in klicati mehanične/kleparske delavnice. Drugače pa to ni težko dobiti ven. Me pa čudi, da vaš izbrani mehanik nima vrtalnika, svedrov in navojnih svedrov .................... razen če ni kaj drugega.
Lep pozdrav
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Očitno je vozilo pri napačnem mehaniku ( ne popravlja kosilnic )![]()
Osebno menim, da je kakšen drug razlog, zakaj ni odstranil zlomljenega vijaka ........................
nekako mi ni jasno - @hp6715s:
- Moj mehanik nima primernega orodja.
- Sicer ta ni ''moj' mehankar
![]()
Lep pozdrav
hp6715s je napisal/-a: Ker se mu ne da ubadati s tem in je lažje naročiti nov nosilc in ga zamenjat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov