Zelo zelo sem bil presenečen, ko so rekli, da eh, brezveze, to je dobro. Če motor normalno teče, se to nič ne štela. Torej kakšnega mnenja ste vi? Recimo če je ventil na 0.53 namesto 0.40, je to nujno treba štelat?
Pa če je vstopni na 0.35 namesto 0.30, je tudi to dobro štelat, ali ni potrebe?
Pri g. Kavčiču je za 40 EUR nastavljanje. Tesnilo pokrova je posebej še kakih 10 - 15 EUR. Ampak tesnilo pokrova sem že sam zmontiral, res da prvotno ni bilo v redu. Ampak najbrž zato, ker so mi v štacuni dali tesnilo za MK1. Ne vem kako to, še sedaj trdijo, da je tesnilo MK1 enako MK2. Sem šel v drugo štacuno in kupil pravo tesnilo (po OE cifri iz EPER-a sem poiskal pravo tesnilo od ELRING-a in zahteval točno tisto) ter zamenjal. Jutri se bo videlo, če tesni. Omenili ste, da so večni problemi s tem tesnilom na tem vozilu. Kako to, obstaja kaka pametna rešitev? V nasprotnem primeru bom kar lepo zatesnil s tesnilno maso.
Avto je od partnerke, ki ga je dobila v Italiji. Je iz Vipave, zato sva vprašala v Gorico. Morda je res izbira tudi Aguzzoni. Ampak raje vidimo domače mojstre.
Z Italijanščino pri njej ni problem.
Hvala za pomoč