svetilnik je napisal/-a:Zanima me kdaj je na focusu 1.8 115km obvezna menjava zobatega jermena?
Riskiraj teh nekaj evrov. Menjaj vse in potem veš kje si pa je mir. Mislim da ne boš bankrotiral. Pa seveda idi h kakemu privat mehaniku k ti uradni so šmorn. lpsare je napisal/-a:zanima me kako je najlažje ugotovit ali je bil menjan zobati jermen,kajti v servisni knjigi piše da je bil menjan pri 102.000km trenutni km.so 220.000-nevem ali je smiselno sedaj menjati ta jermen.pred enim letom je bila menjana vodna pumpa,baje je treba pri menjavi jermena menjati tud to pumpo nevem kakšen smisel bi bilo menjati le to če ni dolgo kar je bila menjana-bojm pa se da bi menjava jermena povzročila okvaro le te.hvala za odg. in lp
svetilnik je napisal/-a:Zanima me kdaj je na focusu 1.8 115km obvezna menjava zobatega jermena?
TrijoAdijo je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Zanima me kdaj je na focusu 1.8 115km obvezna menjava zobatega jermena?
Letnik pa je...?
Ma sej ni važno. En kompletek zobatega jermena ni dražji od 60€....to kupiš pa zamenjaš.....In voziš naprej....
hermand je napisal/-a:Ta zobati jermen poganja samo črpalko za gorivo, gnan pa je preko odmične gredi.
Lp
TrijoAdijo je napisal/-a:hermand je napisal/-a:Ta zobati jermen poganja samo črpalko za gorivo, gnan pa je preko odmične gredi.
Lp
Aja? Kaj pa goni odmično gred?
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov