peroRS je napisal/-a:Vsi filtri (zračni, kabinski, od goriva) se menjajo po 60.000km ali po 3 letih, kar dosežeš prej.
To je po navodilih tovarne oz. piše v servisni knjigi.
yashica je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:Vsi filtri (zračni, kabinski, od goriva) se menjajo po 60.000km ali po 3 letih, kar dosežeš prej.
To je po navodilih tovarne oz. piše v servisni knjigi.
Se mi zdi, da ima 1,2tsi in za tega je po servisni 4 leta ali 60t km ozroma bi ga sam menjal prej, če bi se vozil pogosto po prašnih cestah (makadam).
yashica je napisal/-a:ozroma bi ga sam menjal prej, če bi se vozil pogosto po prašnih cestah (makadam).
Ivan36 je napisal/-a:Odpri pokrov filtra pa ga preglej, če ima samo 1 cm sivo na rumeni podlagi je še ok, kar je pa več je zrel za menjavo. Ta zadnji moj je imel čist zabasan filter kabine in ČRN filter zrakaa vse menjave vpisane in plačane !
INFINITI je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Odpri pokrov filtra pa ga preglej, če ima samo 1 cm sivo na rumeni podlagi je še ok, kar je pa več je zrel za menjavo. Ta zadnji moj je imel čist zabasan filter kabine in ČRN filter zrakaa vse menjave vpisane in plačane !
Da nimaš kabinski filter z ogljikovimi delci - ti so že po naravi "črni" kakor da bi bilku usrani, ampak fora je v temu da imajo v sebi oglje, ki filtrira.
Po forumu brska: breg, Google Adsense [Bot] in 11 gostov