recimo takole:
http://shrani.si/f/a/Dw/2tWHALre/11032012347.jpg
čare je napisal/-a:Ti samo vrtaj in edina stvar ki po lepo zgledala bo golf navit okoli drevesa ko ti bo disk razneslo.
ESX je napisal/-a:Ko smo že pri hudih diskih, keri so recimo top racing, če denar ni ovira ?
Kovcek je napisal/-a:Sam sem imel naknadno navrtane brembo diske na svoji corsi na začetku takoj po predelavi (ko je še bila registrirana in sem se z njo vozil na dirke) in mi jih je navrtal en mojster točno po neki šabloni in nisem bil edini s takimi diski na "dirkalnem" avtomobilu, so zdržali par let meni in še kar nekaj drugim, pa brez tega, da bi komu počili, pa verjemite, da so bili x-krat konkretno obremenjeni...
Kovcek je napisal/-a:Sam sem imel naknadno navrtane brembo diske na svoji corsi na začetku takoj po predelavi (ko je še bila registrirana in sem se z njo vozil na dirke) in mi jih je navrtal en mojster točno po neki šabloni in nisem bil edini s takimi diski na "dirkalnem" avtomobilu, so zdržali par let meni in še kar nekaj drugim, pa brez tega, da bi komu počili, pa verjemite, da so bili x-krat konkretno obremenjeni...
Kovcek je napisal/-a:Ok...mi nismo vrtali diskov zaradi izgleda, ampak zaradi dodatnega hlajenja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov