Nasveti in napotki ter povpraševanja...

bostianos
Nov uporabnik

tezava z zavorami.

Napisal/-a bostianos Sr jun 19, 2013 8:05 am

Lp.vsem. moja tezava so zavore,saj mi cvilijo pri zaviranju in med voznjo. Vem,veliko je ze blo govora o zavorah in cviljenju le teh. Imam ze 14let star avto nissan almera 1 in sem dal leta 2009 prvic menjat komplet zavore in diske pri servotrgu v mb. Z njimi sem vozil kako leto in se zacelo:cviljenje pri ustavljanju in med voznjo,vendar najbolj v poletnem casu,zimski cas ni kaj izjema. Ker sem si mislil da je ze avto star,da je to znacilno. Od leta 2010 pa do sedaj me to pocasi nervira,ko sem peljal v ovinke je zacelo tudi cviliti kot da bi mel kanarcka na kolesih ci ci ci ci. V aprilu sem sel k privat mehaniku v Rusah in je pogledal stvar in se malo zacudil. Obloge so bile prilepljene na diske,nato je stvar postimal in pobrusil,pa je stvar spet tekla brez ci ci ci jev,ampaak cvililo je se vedno ko sem zaviral. Ker so me pri servotrgu poslali ven,tudi povedali mi niso kako znamko zavor in diskocv so dali noter. Vceraj sem vzel kolesa dol malo pogledal in opazil na felnah kr velike kose zavornih oblog cca.ene3-5mm koscki. Nato sem po netu gledal kaksne zavore in diske mam not in sem ugotovil,da je dal noter delphi diske in lukas zavore. malo sem bral forume pa so vecina kritizirali oboje,pac poceni roba in drapjen denar . za oboje sem dal skoraj 200eur. Zanima me,kaj so zimmerman zavore dobre in diski,ker ne poznam te firme. malo gledam tudi na denar,saj si dragih ne morem privoscit. Bostianos.

Uporabniški avatar
=swen=
Uporabnik

Kraj: gorenjska

Re: tezava z zavorami.

Napisal/-a =swen= Sr jun 19, 2013 6:15 pm

Kontaktiraj uporabnika Hippo, kateri ti bo ATE diske in ploščice zrihtal po ugodni ceni.
Jest sem že par kompletov kupil od njega, pa nikoli nobenega problema (s piskanjem, tresenjem).

bostianos
Nov uporabnik

Re: tezava z zavorami.

Napisal/-a bostianos Sr jun 19, 2013 6:50 pm

Joj kaj jaz sem dvakrat kliknil za temo o zavorah. zdaj sem opazil.no bom. se sel na to stran hippo. Najlepsa hvala vsem za odgovore. Sam se ocitno ne bi znasel :roll:
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 9 gostov