Ko je meni odpadel dol, sem peljal k avtocerarju v Kamnik in mi ga je zalimal gor z posebnim lepilom (dvokomponentno lepilo). Verjetno ima skor vsak klepar tako lepilo...
To lahko zalepiš sam. Kupi Loctite 319, ki je namenjeno takim lepljenjem. Na zunanjem delu stekla markiraj položaj ogledala, odstrani kovinski nosilec v ogledalu in z njega ter stekla z žiletko odstrani staro lepilo. Vse skupaj očisti s čistim alkoholom, nanesi lepilo + aktivator in kovinski nosilec prilepi nazaj na steklo... samo počakati boš moral, da lepilo doseže določeno trdnost preden natakneš nazaj ogledalo.
Loctite 319, cena okrog 15€
1992 Fiat Uno 60 SX 1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik 1991 Citroen ZX 1,6i Aura
He he edina stvarca, ki ga je zjebala Jaz sem jih 5 limal najbolj fuknjen je bil na Passat 94, ker je model s steklom vred odtrgal nosilec !!! 4x smo ga lepili celo z lučjo pa NIČ, alora sem popiz*** in nanesel pol tube Bison sekundnega in eureka DRŽI Tazadn je bil pa lani na Sharanu od frenda k je dol padu brez opozorila smo ga tudi na hitro zalil s sekundnim in vojla je držal takoj !!!