Nasveti in napotki ter povpraševanja...

vlaj
Nov uporabnik

GOLF IV TDI 1.9 90KM variant - ne vžge

Napisal/-a vlaj Sr jul 31, 2013 9:28 pm

Pozdravljeni,

Avto ne vžge, samo vergla. Zgodilo se je včeraj, ko sem bil v mestu in ko sem prišel nazaj v avto mi ni več vžgal. Prej se ni prižgala nobena kontrolna lučka ali se kaj slišalo, da bi zropotalo. Avto samo vergla. Potem nekaj časa, ko sem čakal še da pride kolega da pogleda kaj je narobe, mi je odklopil - na akumulatorju in smo malo počakal ter potem je vžgal. Peljal sem se par km in ponovno ustavil, in je tudi ko sem prišel nazaj ponovno vžgal in sem lepo prispel domov. Danes sem šel v mesto in ko sem ga natankal, mi ni več hotel vžgat. Odklopitev akumulatoraj ni pomagala, avto še naprej vergla.

Kaj bi lahko bilo narobe?

Hvala

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: GOLF IV TDI 1.9 90KM variant - ne vžge

Napisal/-a Fan Sr jul 31, 2013 11:16 pm

Pozdravljeni

Lahko je kar nekaj stvari, ker niste najbolj vešči mehanike, je najceneje spraviti vozilo do mehanika/mojstra/popoldanca. Me pa čudi, da niste danes zjutraj takoj odšli po nasvet mehaniku............................

Lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Če avg 01, 2013 7:17 am

vlaj je napisal/-a:Pozdravljeni,

Avto ne vžge, samo vergla. Zgodilo se je včeraj, ko sem bil v mestu in ko sem prišel nazaj v avto mi ni več vžgal. Prej se ni prižgala nobena kontrolna lučka ali se kaj slišalo, da bi zropotalo. Avto samo vergla. Potem nekaj časa, ko sem čakal še da pride kolega da pogleda kaj je narobe, mi je odklopil - na akumulatorju in smo malo počakal ter potem je vžgal. Peljal sem se par km in ponovno ustavil, in je tudi ko sem prišel nazaj ponovno vžgal in sem lepo prispel domov. Danes sem šel v mesto in ko sem ga natankal, mi ni več hotel vžgat. Odklopitev akumulatoraj ni pomagala, avto še naprej vergla.

Kaj bi lahko bilo narobe?

Hvala

Poglej gor na sesalnem, da ti ni dušilna loputa ostala zaprta.
Sex turns gay people into Mexicans.

marko.pintar1
Nov uporabnik

Napisal/-a marko.pintar1 Pe avg 02, 2013 8:50 am

Lep pozdrav.
Ena iz med možnosti je tudi, da zaganjalnik da od sebe premalo vrtljajev, potrebno pa je zamenjati "krtačke"z nosilcem.
lp.

vlaj
Nov uporabnik

Napisal/-a vlaj Pe avg 02, 2013 3:46 pm

Popravljeno

K mehaniku nisem takoj odpeljal, ker se je že to zgodilo 1x peugeot parterju, ko smo ga že imeli in sem odklopil - ter se je vse resetiralo in je potem celi čas šel. Isto sem mislil tukaj, ampak je zdaj končno bil pri mehaniku, odpeljan je bil pred tem ko sem napisal tole na forum, samo me je zanimalo ker sem hotel čim prej izvesti kaj je narobe.

Na srečo sta bila 2 releja zanič, kasneje dam sliko gor.

Lp in hvala!
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 14 gostov