Lep pozdrav! Mene pa zanima kaj zdaj naredit ko mi je zamrznila ročna pri fiat unotu? A bo sama spustila ali bom moral jaz kaj naredit, lepo prosim za nasvet! Avto je pa uno turbo! Prosim za odgovore!
Lp, Iztok
A to ročna zagrabi na zadnjih kolesih? A je možno da jz to kaj našpricam z WD-jem in probam mal tam zdrmat tisto ko je zagrablo, pa da bi potem spustilo!
gajo je napisal/-a:A to ročna zagrabi na zadnjih kolesih? A je možno da jz to kaj našpricam z WD-jem in probam mal tam zdrmat tisto ko je zagrablo, pa da bi potem spustilo!
Hmm nevem kolk je to dobro, če ti v tem primeru popusti ročna boš mel pa težave z zaviranjem. Ka bo šlo kr u prazno.
Probaj vzdignt rit unotu in pol z malo sile probi odblokirat. Mislim ne skakat gor.
Za uncikovito odtajevanje ti jest posodm fen unga k se uporablja u mizarstvu za kesne trakove robne limat al pa odlimat pa take zadeve. Piha zrak z temperaturami 50, 400, in 530 stopinjami Garantirano se bo led stopu pa upi de ne se kej druzga
sam kk bos 220V na parkirplac spravu? en fen za 12V bi rabu, da ga v avto ustekas. si kdo v avtu susi lase to mas na bobne zadne zavore? sej to pol pakne na bobn prmrznejo?
Sam z kladučkom moraš udart tisti ročko, na katero pride gor zajla. Verjetn je od vlage bilo pa je zdej mal zamrznl. To ni nč kej tazga, zadi mal udar pa bo.