Napisal/-a deutsch So sep 07, 2013 7:20 pm
Še nekaj me zanima, avto je stal 2 dni ko ga poskusim vžgati prvič se motor malo zavrti ampak ne začne tečti, potem spet drugič spet noče tudi, če dam gas takoj ko se vžge in potem kar ugasne kot da bi izgubljal zagon, potem tretjič pa vžge in to spet tako da se je v auspuhu slišal tak čuden zvok kot da bi bil auspuh izsušen vglavnem tak čuden zvok kot da bi se nekaj cvrlo in potem zalaufa, potem pa ugasnem pa še enkrat vžgem in je vžgal čisto lepo normalno, kaj bi to lahko bilo, da se take čudne zadeve pri avtu dogajajo
a je mogoče ta zadeva pride z auspohom zato če se npr pri speljevanju ne da veliko gasa da se sliši pri speljevanju tako kot da bi mev automatik avto čeprav ni automatik.
A treba dati mogoče pri speljevanju več gasa da se sliši malo bolj, a je mogoče to vzrok.
No pa še tole, da je po dveh dneh ko sem avto vžgal trajalo 3x, da je avto vžgal, in še to komaj, a je mogoče to štarter da premalo obrne a kako, da ne zažene motorja zadosti, a je mogoče kaj v elektriki, ali alternator ker akomulator sem šel potem še enkrat izmerit pa je rekel da je akomulator vredu, pa alternator in štarter tudi no kaj bi potem lahko še bilo, da se je avto tako čudno obnašal zadnjikrat.
Pravijo pa tudi da lahko tudi radio žre elektriko čeprav je radio navidezno ugasnjen čisto, samo nekateri pravijo, da lahko tudi to jemlje nekaj, samo kako, a mogoče kakšen kabel od radia a kaj, ne vem.
hvala za odgovore