RedBaron je napisal/-a:Pomoje komot vzameš zimmerman...
Na avtih (različnih) sem do sedaj imel (disk) zavore ATE, Delphi, TRW, RaiCam, Ferodo... in pri nobeni znamki nisem opazil razlike med original vgrajenimi zavorami.
Edina izjema je bila pri "paknah" na polotu, ko sem jih menjal, sem kupil ene full poceni (mislim da trusting, nisem pa 100%) in je ročna slabše prijela kot prej z originalom.
čare je napisal/-a:Pa ma zimmermann samo te navrtane varjante al ma tud čist navadno klasiko v programu?
ESX je napisal/-a:Včasih (lahko, da še vedno) je bil Zimmermann prvovgradnja pri BMWjih
abbe je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:Pomoje komot vzameš zimmerman...
Na avtih (različnih) sem do sedaj imel (disk) zavore ATE, Delphi, TRW, RaiCam, Ferodo... in pri nobeni znamki nisem opazil razlike med original vgrajenimi zavorami.
Edina izjema je bila pri "paknah" na polotu, ko sem jih menjal, sem kupil ene full poceni (mislim da trusting, nisem pa 100%) in je ročna slabše prijela kot prej z originalom.
če je to res pomeni da je tut nožna zavora slabše prijela.
fantom je napisal/-a:Pozdravljeni, ali kdo pozna zgoraj omenjene zavorne diske. Moj S60 je potreben novih zavor. Naročil sem ATE zavore ker jih dobro poznam in sem z njimi bil vedno zelo zadovoljen, ampak ima na žalost trgovec (gmt in euroton) z dobaviteljem nekakšne težave in mi jih nemore naročit. Kot alternativo so mi bili ponujene v naslovu omenjene zavore, zdaj me pa zanima če jih kdo pozna (kvaliteta, vzdržljivost, obraba...). Prosim če mi lahko pomagate. Hvala za vsak nasvet
hippo je napisal/-a:fantom je napisal/-a:Pozdravljeni, ali kdo pozna zgoraj omenjene zavorne diske. Moj S60 je potreben novih zavor. Naročil sem ATE zavore ker jih dobro poznam in sem z njimi bil vedno zelo zadovoljen, ampak ima na žalost trgovec (gmt in euroton) z dobaviteljem nekakšne težave in mi jih nemore naročit. Kot alternativo so mi bili ponujene v naslovu omenjene zavore, zdaj me pa zanima če jih kdo pozna (kvaliteta, vzdržljivost, obraba...). Prosim če mi lahko pomagate. Hvala za vsak nasvet
ATE dobiš pri meni (ceneje kot v Stahlgruberju).
Za podatek o power diskih bi pa rabil malo več podatkov o vozilu.
Navrtanih zimmermann jaz ne bi gor dajal, ravno zaradi pokanja okoli luknjic.
fantom je napisal/-a:do srede imam čas tako da bi te prosil če bi mi lahko sporočil cene na zs od navadnih ate in od poverdiscov. gre se pa za vozilo volvo s60 d5, letnik 2004. dimenzija diskov spredaj 305mm, zadaj 288mm. če pa še kaj potrebuješ mi prosim javi. hvala za tvoj trud!
drugače pa zadeve nabavljam v gmt in pa v evrotonu zaradi rabata ki pa ga v kakšni drugi trgovini nebom dobil oz vsaj ne toliko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov