TrijoAdijo je napisal/-a:Resno? Dva pondelka in en tork star passat, pa že špila lightshow ki te opizdne za 500€?
TrijoAdijo je napisal/-a:Yebiga, sorry, samo nekak mi ni normalno da dva pondelka in en tork star passat, pri 165.000km pali lajtšow.
jaqckoo je napisal/-a:Na vw forumu sem prebral da do 160 000km naj bi avto delal z rednimi servisi.Poli pa
TrijoAdijo je napisal/-a:No, očitno pri vagu niso nikoli imeli sreče z 1.6 dizl motorji....
King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:No, očitno pri vagu niso nikoli imeli sreče z 1.6 dizl motorji....
Ha ha ha... pol pa naj mi zaboga nekdo pove ( ker več kot očitno ima vag ZELO velike problem z vsemi motorji v ponudbi ) kako zaboga se jih potem tolikoi vidi na cesti? Kaj zgolj sreča ali kaj... prosim razsvetlite me!!!!
lp
King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:No, očitno pri vagu niso nikoli imeli sreče z 1.6 dizl motorji....
Ha ha ha... pol pa naj mi zaboga nekdo pove ( ker več kot očitno ima vag ZELO velike problem z vsemi motorji v ponudbi ) kako zaboga se jih potem tolikoi vidi na cesti? Kaj zgolj sreča ali kaj... prosim razsvetlite me!!!!
lp
čare je napisal/-a:King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:No, očitno pri vagu niso nikoli imeli sreče z 1.6 dizl motorji....
lp
To je pa zato ker ma folk v glavi da je VW neuničljiv.Ti pa nisi mel še nobenga in tega ne veš.
King1 je napisal/-a:čare je napisal/-a:King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:No, očitno pri vagu niso nikoli imeli sreče z 1.6 dizl motorji....
lp
To je pa zato ker ma folk v glavi da je VW neuničljiv.Ti pa nisi mel še nobenga in tega ne veš.
O imel imel... in to štiri.![]()
lp
Badzo je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Yebiga, sorry, samo nekak mi ni normalno da dva pondelka in en tork star passat, pri 165.000km pali lajtšow.
A drugim se pa to ne zgodi? Cela senzicionalna zgodba ker se je na passatu pri 165k km prižgal lightshow.
Dejte vi na tem forumu že dojet da se vsi avti kvarijo od prvega do zadnjega, nepokvarljivega avta ni in ga ne bo!!!!!!!!Sam to je že kar veliko zgleda za marsikatero glavo na tem forumu...
Pa btw še marsikaj drugega se zgodi pa ni normalno. Ampak se pač zgodi, lahko je nesreča, lahko je splet okoliščin, lahko je serijska napaka, faktorjev je miljon pri avtih tvjih pa še čem....
Po forumu brska: joztom in 3 gostov