BrokenSoul je napisal/-a:Priklop na tester ne pokaže nobene napake. Napaka mora biti nekje na resistorju.
Sem dobil 6540JP resistor vendar očitno ni pravi. Ker ko sem odprl na sovoznikovi strani to loputo zraka čutim notri direktno ventilator. Torej morem iskat nekaj druga. Sicer nevem točno kako naj pridem do tega ventilatorja da preberem dol točno kako oznako ima, da bi lahko naročil pravilni del.
Lp
simonjz1 je napisal/-a:Ko je lih debata o ventilaciji naj še jaz nekaj vprašam...imam P206, 2000, 1.4 (brez klime) in ta ventilacija rabi res dosti časa, da začne pihat toplo....peljat se moram kakih 15 min, da začne pihat toplo, potem še 10 min rabi da se avto segreje, potem pa sem zjutraj tak že na ciljuje pa dejstvo, da (imam ga 5 let) vsako leto rabi dlje, da začne pihat toplo (ob isti vožnji, relaciji itd). Zanima me ali je možno, da je kakšna napaka ali pač je to tak pri tem avtu? kakšne izkušnje imate drugi?
zanimivo pa mi je da (lahko rečem, precej slabši avti) veliko prej začnejo segrevat, kot pa ta moja škatla
simonjz1 je napisal/-a:motor se segreva normalno ja, kakih 10-15 min rabi zjutraj da pride na delovno temperaturo (okoli 87 stopinj)...ja saj o tem sem tudi že sam razmišljal, ampak ko se pa vse skupaj segreje, potem pa iz ventilacije piha vroče, tak kot pač mora...moti me le čas, kateri je potreben, da se avto segreje...drugače pa ne mislim nič vlagat več vanj, dovolj je blo, avto je itak vreden 1000 €, tak da takih nepomembnih stvari denarnica več ne prenese :P
simonjz1 je napisal/-a:motor se segreva normalno ja, kakih 10-15 min rabi zjutraj da pride na delovno temperaturo (okoli 87 stopinj)...ja saj o tem sem tudi že sam razmišljal, ampak ko se pa vse skupaj segreje, potem pa iz ventilacije piha vroče, tak kot pač mora...moti me le čas, kateri je potreben, da se avto segreje...drugače pa ne mislim nič vlagat več vanj, dovolj je blo, avto je itak vreden 1000 €, tak da takih nepomembnih stvari denarnica več ne prenese :P
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 5 gostov