rs5 je napisal/-a:Nabavil sem končnike lemforder,ker je prodajalec zagotovil da je to vrhunska roba,prej sem imel gor trw in je po dobrih 10 tisoč km. dobil luft zato sem rekel da hočem kvalitetno robo.Pridem domov da bom to zamenjal in pogledam te končnike malo bolje in vidim da je gor vtisnjeno trw,zdej nevem če trw dela za njih te končnike in so bolje narejeni ali ne,ker če je to isto sranje jih bom nesel nazaj pa vzel kaj drugega ker trw je od lemforder-ja za pol cenejši.Kake izkušnje imate vi z končniki Lemforder?
Blasphemer je napisal/-a:Ej to je cela loterija s tem, ni pa noben tako dobr ko prva vgradnja. Na starem Cliu II ph1 so mi zdržali 175k km, ko sem jih zamenjau za Delphi so šli po 15k km k rakom žvižgat.
Blasphemer je napisal/-a:Ja, dostkrat je tako. Človek dobi dvome. Jaz sem nazadnje tudi dobil SNR kolesni ležaj v SKF škatli...
ESX je napisal/-a:Meyle HD je je super zadeva, zelo masivna izdelava.. Ko primerjaš original ter meyle HD robo se zdi kot da je tista od meyle narejena za v tank
Blasphemer je napisal/-a:Kje pri nas se pa da dobit to robo sploh?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov