bass je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:Super alfa, zelo lepe litke,ful lepo sedejo gor,tud notranjost je 1-A. Kok je pa kej z zaneslivostjo thle avtov? je alfa res tok grozna kt pravjo,kkšne slabe izkušnje?
Jaz je nebi kupil, te bodo vsi spraševali točno to, kar si ravnokar vprašal.
Pa od sosedovega bratranca sem slišal, da se kvarijo, nekaj mora biti na tem. Baje pijejo olje, to je tudi rekel. Je pa drugače mehanik za peugeot, tako da ma ziher nekaj pojma o teh stvareh.
ja ne, teh slabih govoric je koker hočeš, usi majo neki za povedat čez alfe. sam jst jih nisem poslušu in sem jo kupu useen in zdj lohk rečem da so to use res sam govorice...al sm pa jst mu full srečo in sem kupu eno redkih alf pri kateri je use delal. no, imel sem 156ko, 01 letnik, 1.9 jtd, vozil sem jo dve leti in pol, na koncu je imel preko 230k km in vse kar sem rihtal na njej je bilo, da sem kupil nove stabilizatorje, zamenjou diske in obnovil homokinetičen zglob. kar se mašine tiče, problemov ni bilo nikoli, nobenga pitja olja, nič. še prou šokiran sem bil kako neverjetno dobro laufa. avto sem vedno tiščal do fula, nič šparou, pa mi ni nikol pilo več kot 7,5l/100km.
siguren je neki na useh teh govoricah, drgač jih ne bi tolk bilo, sam možn je pa tut da se je velik tega razširil kar tko od ust do ust, en mehanik neki reče, njegov bratranc mau pojača zadevo, nasledn spet mau več in potem dobiš ven da so use alfe sranje
edina govorica kar sem jih slišou, pa recimo da delno drži je, da pleh pri alfah ni glih najbulš kvaliteta...pa ne mislm tle da bo rjavel (tega ni), ampak da v primeru trčenja ni glih največje varnosti, to je pa to