Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So apr 12, 2008 1:00 pm

eni ste res :roll:

namesto da date kritike oz. pohvale avtorju ker je objavil svojo alfo na forumu nekateri ( beri @a33 in @red_line) govorite kako je vw boljši/slabši - WHO CARES!!! govora je o ALFI UPORABNIKA @quasimodo-a.

pozivam, da modi pobrišejo res po mojem mišljenju nekatere nepotrebne poste v tej temi vključno z tem mojim

hvala

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco So apr 12, 2008 1:33 pm

huda alfica...feltne so lepe, čeprav sam glih nebi zbral takih za alfico. so mi na alfah zmeri lepš pasale feltne z več kraki, ala OZ superturizmo GT...
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 So apr 12, 2008 5:31 pm

Super alfa, zelo lepe litke,ful lepo sedejo gor,tud notranjost je 1-A. Kok je pa kej z zaneslivostjo thle avtov? je alfa res tok grozna kt pravjo,kkšne slabe izkušnje?

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench So apr 12, 2008 9:52 pm

hehe, pa si jo le gor dal.

Avto je hud.
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne apr 13, 2008 1:09 am

4vale6 je napisal/-a:Super alfa, zelo lepe litke,ful lepo sedejo gor,tud notranjost je 1-A. Kok je pa kej z zaneslivostjo thle avtov? je alfa res tok grozna kt pravjo,kkšne slabe izkušnje?

Jaz je nebi kupil, te bodo vsi spraševali točno to, kar si ravnokar vprašal.
Pa od sosedovega bratranca sem slišal, da se kvarijo, nekaj mora biti na tem. Baje pijejo olje, to je tudi rekel. Je pa drugače mehanik za peugeot, tako da ma ziher nekaj pojma o teh stvareh.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Corsa-GSi
Nov uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Corsa-GSi Ne apr 13, 2008 8:13 am

Huda uadeva

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Ne apr 13, 2008 8:41 am

bass je napisal/-a:
4vale6 je napisal/-a:Super alfa, zelo lepe litke,ful lepo sedejo gor,tud notranjost je 1-A. Kok je pa kej z zaneslivostjo thle avtov? je alfa res tok grozna kt pravjo,kkšne slabe izkušnje?

Jaz je nebi kupil, te bodo vsi spraševali točno to, kar si ravnokar vprašal.
Pa od sosedovega bratranca sem slišal, da se kvarijo, nekaj mora biti na tem. Baje pijejo olje, to je tudi rekel. Je pa drugače mehanik za peugeot, tako da ma ziher nekaj pojma o teh stvareh.

ja ne, teh slabih govoric je koker hočeš, usi majo neki za povedat čez alfe. sam jst jih nisem poslušu in sem jo kupu useen in zdj lohk rečem da so to use res sam govorice...al sm pa jst mu full srečo in sem kupu eno redkih alf pri kateri je use delal. no, imel sem 156ko, 01 letnik, 1.9 jtd, vozil sem jo dve leti in pol, na koncu je imel preko 230k km in vse kar sem rihtal na njej je bilo, da sem kupil nove stabilizatorje, zamenjou diske in obnovil homokinetičen zglob. kar se mašine tiče, problemov ni bilo nikoli, nobenga pitja olja, nič. še prou šokiran sem bil kako neverjetno dobro laufa. avto sem vedno tiščal do fula, nič šparou, pa mi ni nikol pilo več kot 7,5l/100km.

siguren je neki na useh teh govoricah, drgač jih ne bi tolk bilo, sam možn je pa tut da se je velik tega razširil kar tko od ust do ust, en mehanik neki reče, njegov bratranc mau pojača zadevo, nasledn spet mau več in potem dobiš ven da so use alfe sranje :D
edina govorica kar sem jih slišou, pa recimo da delno drži je, da pleh pri alfah ni glih najbulš kvaliteta...pa ne mislm tle da bo rjavel (tega ni), ampak da v primeru trčenja ni glih največje varnosti, to je pa to ;)
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
avtomobil
Novinec

Napisal/-a avtomobil Ne apr 13, 2008 8:41 am

Lep pionir Ferrarija.
Avto,moj partner!!!!!!!!

sinesport
Nov uporabnik

Napisal/-a sinesport Ne apr 13, 2008 9:10 am

ce nebi mela felg bi bla navadna, je pa lepa res
AL SM JACK. MURN MOJ RALY SOVOZNIK

Uporabniški avatar
quasimodo
Novinec

Napisal/-a quasimodo Po apr 14, 2008 5:30 am

hvala za komentarje... slabe izkusnje? ce pije olje? ce se kvari? hm... prevozu cca. 35K kilometrou, pa nimam odgovora na vprasanja... aja glede menjalnika... treba se navadit na njega. je pa dost hiter in ne cuka na parkiriscih in podobno...aja pa drgac je pa alfa (tak pravijo vsi) zelo slab avto :P

Uporabniški avatar
DriveAll
Nov uporabnik

Napisal/-a DriveAll Po apr 14, 2008 8:41 am

Lepa je :D Glede kvalitete alf, pa mislim, da je bila včasih malo slabša, sedaj pa je primerljiva z drugimi avti, ter ne izstopa po pokvarljivosti.
NEDOVOLJENO OGLAŠEVANJE ODSTRANJENO.

Uporabniški avatar
4vale6
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a 4vale6 Po apr 14, 2008 5:26 pm

Aha,zanimivo.K to je tko, alfe so ful lepe in že doug časa si govorim da, kljub temu da sm vw enthusiast, bi pa enkrat meu eno alfo pa tud če sam tko za kako leto (črno, pa pravo italjansko bež usnje notr :D ). Neki posebnga je na njih, da sploh ne govorimo o tanovih ki so pa za dol past lepe :P

Uporabniški avatar
Alfist19
Nov uporabnik

Napisal/-a Alfist19 Po apr 14, 2008 6:25 pm

Lepa alfica ni kej 18 sedejo u ibr!!pohvalno! Vsi tisti ki ste v dvomih tko vm bom reku iz prve roke enkrat alfa, za vedno alfa! Razn če te res orng pusti na cedilo, kar te konc koncov lahko vsak avto od japonca do nemca. Vse je odvisno kako delaš z njo če lepo delaš z njo bo ona lepo delala s tvojo denarnco!!
Lp vsem

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po apr 14, 2008 8:48 pm

je lepa, nimaš kj rečt, že vidu v živo...sam ni pa nč kej posebnga...od daleč :D

tisto glede pokvarljivosti pa to...kar je blo je blo, cajti gredo naprej, tako da...je pa res, da je še zmer občutit italijansko šlamparijo, tukaj pač ne gre brez nje :roll:

Uporabniški avatar
q_verde
Novinec

Napisal/-a q_verde To apr 15, 2008 8:14 am

lep in dober avtek, ni kaj!!! ;)
BMW e91 320d
AR 156 1.9 m-jet (čip digiTEC 180KM/380Nm) bivsi

Uporabniški avatar
quasimodo
Novinec

Napisal/-a quasimodo Ne apr 20, 2008 11:39 am

bigF je napisal/-a:koncno dobil stranske zmigavce...zmontirau takoj, ko sm jih dobiu...
(avto je umazan.... :044.gif: )

Slika

pa se slika, ki kaze razliko med halogenkami in xenonom 6000k

Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov