Dr.M3 je napisal/-a:1. zgleda, da tudi definicijo za eno besedo na Č..... ne poznaš in na katere ciljam. Sem daleč od rasista.
2. Ne salon ampak ta "salon" tu gori

3. Glede ZS nisem mislil tebe. Ne vem od kje si to razbral...
4. Glede podjebavanja. Malce prej si me obtožil, da sem Corneliusov klon.
Brez zamere marinič. Ampak tvoja pisarija glede tega topica je nadvse čudna. Napiši v enem postu vse skupaj, zakaj se gre (če seveda ni privatno). Ne pa neko podjebljivo gnavljenje v dveh ali treh vrsticah. Ker to bo samo še kreg.
Ma glej. Kloniranje je vsesplošno uporabljeno v različnih forumih in za tega ne verjamem da je izjema. Pustimo to.
Verjamem, da nisi njegov klon.
Moja pisarija je od nekdaj zelo čudna. Tega se zavedam, vendar zaradi tega, mene kot človeka še ni potrebno obtoževati in napadati. Pač smo si različni in hvala bogu.
Za vse skeptike:
Prijavil sem se včeraj in kaj naj zdaj jaz za to? Je včerajšnji datum kaj posebnega?
Jaz premorem nevoščljivost samo v primerih, ko se pogovarjamo o znanju in pogledih na življenje, ker me filozofija zelo zanima. Zakaj nevoščljivost? Imaš več stanj uma in možganskega napredka. Včasih najdeš bariero tudi pri tem in mene to pri meni moti.
Komentarji, da imam možgansko bariero in da sem "usekan" ne bodo nič novega :P . sem že navajen.
Jaz čez Volvo nimam nič, pravtako ne čez XC90. Nasprotno, mislim da je eden boljših vozil na tržišču.
Saj ni prav z moje strani da se vtikam v neke hobije nekoga, vendar prepričan sem, da se ne motim, da neka oseba (ki mislim, po slikah sodeč ima okoli 40 let) nima vse razčiščeno, če slika in na netu objavlja vse od jogija, žensk, oblačil, igrač...
Ponavadi so takšni ljudje igralci in v poklicih specifično tehnično naravnani.
Saj je profil takšnega človeka iz psihološkega in filozofskega stališča zelo zanimiv, vendar nikdar takšen profil ni tak za kakšnega se izkazuje.
Glejte, jaz nikogar nočem užaliti in se opravičujem če sem g.Corneliusu napravil krivico. Pač povem kar mislim. Sicer pa tole moje razlaganje ni v kontekstu te teme.
Kar sem pač želel v tej temi povedati je to, da še zdaleč nima pojma o vsem.
Kakor če rad nekaj dobrega poješ in poznaš recept na pamet, še ne pomeni da znaš to tudi tako skuhati.
P.S. Na veliko žalost velikokrat pišem in govorim v prispodobah in se vnaprej opravičujem, ker vam bom očitno pobral veliko živcev