no pa sn se odloco da vam predstavim svoj auto..megane coupe je letnik 2000 1.4 16v..Auto ima prevozeni 109500km in za zdaj se gre solidno..v glavnem auto je bil kupljen normalne oblike..po nakupu sem zatemnin stekla..zamenjal zadnje luci (lexus) in spred angel eyes(slika se pride)..felne OZ Canova 17ke (205/40/17)..in M3 ogledala..v notranjosti pa sem namontiral naslonjalo za roko notranja osvetlitev plave barde..hvala za pohvale in kritike
Ti si doma tam poleg RTS-a? Ker je avto vedno tam pa ga vedno opazujem hehe. Felne mi niso najbol po godu za ta avto ampak ni tak hudo napačno. Ogledala pa čimprej v barvo avta ja.
Vbistvu sem se vsak dan mimo na šiht vozil tam. Pa sem vsak dan razmišljal kako bi na mojem avtu zgledale te felne ker sem mel v planu kupit iste ampak bi ble 15ke polom pa na dosti avtih opažam da ne pašejo sploh in sem srečn da jih nimam zato sem reko da na tvojem niso nevem kako napačne :P sem pa s košakov drugač jaz.
Fant jaz bi te špegle pobarval v barvo avta, vrgel dol te zadnje luči... To je pa tudi vse kar bi naredu, ker mu drugače ne fali čisto nič. Feltne so že taprave.