Kar se predelav tiče se držim slogana manj je več, tako, da verjetno ne bom velik več spreminjal...No mogoče ga bom mal spustu, kaj več pa verjetno ne. Se mi bolj dopade clean videz - pobarvane letvice in kljuke, tablice brez okvirjev, napise na zadnjih vratih bom še odstranu v bližnji prihodnosti...skratka brez nepotrebne plastike...
Kljuke so že od mareje gor . Za luči pa spremljam malo oglase, če bo kakšna ugodna ponudba, ker nove so malo too much drage...Aja pa v planu imam še xenon kit - 4300k.
Feltne so pa kr 15 col z gumami 195/50 15.
Ja, kluke je blo res potrebno zamenjati, ker so bile prejšnje čisto preperele. Če bi dal 17ke gor bi ga moral skoraj nujno nižat, ker čene bi malo čudno izgledalo. Če se slučajno odločim za to možnost, se bo to zgodilo naslednjo spomlad, prej sigurno ne.
Če se odločim za 17ke, so moj favorit Alessio F1 ali pa original od Stilota, takšne kot so na tej sliki:
ma f1 majo že vsi kr nekaj.. tote pa mi najbol ne sedejo v tem primeru na stilota, malo bolj poglej ziher pašejo še kake gor.. kaj pa one alfine s krogeci?:D
Ja, njegovega Bravota poznam že iz fiat foruma. Je res fajn poštiman, pa feltne so tudi svetovne, skratka avto je 1A . Samo, če bi kupoval verjetno nebi kupil istih, ker bi potem malo čudno izgledalo - dva bravota z istimi feltnami
Po dolgem času bom malo osvežil mojo temo. Na bravotu se sicer razen par malenkosti ni nič spreminjalo. Tako bo ostalo tudi v prihodnje, saj bo jeseni po vsej verjetnosti šel od hiše.
Ker pa danes popoldne nisem imel pametnejšega dela, sem ga opral in posesal, potem pa sem ga še malo poslikal.
Edine spremembe so te, da sem zadaj bobne in spredaj čeljusti pobarval na sivo, saj je rdeča barva preveč bodla v oči.
Že približno leto dni je minilo, odkar sem pobarval letvice in kljuke in kot kaže se barva kar dobro drži, saj se ni še nič okrušilo. Komentarji zaželjeni
Kapo dol, avto mi je zelo všeč! Predelav je ravno dovolj, če bi sam imel bravota bi ga zrihtal na enak način! Koliko pa ima prevoženih? Koliko ti pije?
oorosh je napisal/-a:Kapo dol, avto mi je zelo všeč! Predelav je ravno dovolj, če bi sam imel bravota bi ga zrihtal na enak način! Koliko pa ima prevoženih? Koliko ti pije?
Hvala,
prevoženih ima 137k, pije pa okrog 7.8l . Imam ga že skoraj 3 leta in to je povprečna poraba skupaj.