blind3k je napisal/-a:dejan saj zaj je že verjetno opazil da ni 8s
za 8s rabiš že kar nekaj več konjskih sil
Ja rabiš nekaj več KM ali pa recimo ene 400kg manj , kot jih ima recimo R 5 GT Turbo - ki ima isto KM in 8s do 100, 120KM verzija pa ima 7,6 sek so 100. "Dobri stari časi ko sem bil še 20 letni malinovec" :P
Prav si videl res so bile zimske gume pa radkape policija je ocenla do so gume hin zaj ko sem nabavo nove so pa felne nazaj. Trenutno se na avtu nic ne dela, razen avtoakustika se je postimala. Avto je trenutno tudi bil karamboliran mi se je punca naslonla na ograjo pa je sel odbijac pa bok. Spomladi pride barvan na novo pa 17 col platišča z robom obvezno pa znizan in je to to. Na avto pa ne pride dobena plastika se mi ne dopade vec
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Perfektno zgleda. Cel avto je lep, z okusom zrihtan in ni kičast. Feltne so zelo lepe in pašejo na avto, edino kar me moti so zadnje luči. Pomojem bi navadne lepše zgledale.
Po dolgem oklevanju sem se odlocil da se na avto ne bo delalo vec nic ker se mi ne splaca saj z avtom delam preveliko kilometrino in bo cez kako leto se samo za stran. Tako da upam da v zacetku naslednjega leta pride domov novi coupe in na tistem bo se pa delalo dalje! tako da lahko moderator zaklene to temo