Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Ne avg 31, 2008 6:23 pm

recimo da sta dva se da cel avto spolirat v eni uri. Midva z b ratu sma spolirala kolegu avtu, in sma šla najprej z grobo polirno pasto, potem pa še z fino, pa seveda ni bila kar navadna cota potem za obrisat dol odvečne polir paste, ampak so bili prov neki posebne bele brisačke, ko se je prav videl vsak prahec. Ves prah je potegnalo na tisto brisačko.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

sity225
Nov uporabnik

Napisal/-a sity225 To sep 02, 2008 10:14 pm

hvala za pohvale :D

aja ena novica, števc je pršu do 108 000 seprav sm od kar sm polnoleten pa mam izpit v 4 mescih naredu 4000 kilometrov :shock: se bo treba malo manj vozit okrog :D

v planu mam elektrošajbe pa centraln zaklepanje na dalinc. če bom dubu kje kake dele na pol zastonj pa da zmontiram, drugač se mi pa ne splača velik denarja metat :?

clear žarometi ne pridejo v poštev ker jih ni, razen angeleyes ki mi pa niso všeč. brezskrbi zadaj ni šans da montiram semaforje od lexusk :)

myster: avto sm od kar ga mam 4krat spoliru. taprvič s posebno pasto za obnovitev laka in sicer rdeč metalik. ta je zakrila večino prask itd. potem sem ga 2krat z navadno najcenejšo, zdej nazadnje pa spet s to za obnovitev laka....
drgač sm priredu mašino za brust les- vibratorko pa kr s tistim spoliram.... :lol:
uzame ti pa kake 2-3 urce če še pol z maxibrilom pošpricaš plastiko ;)

lp!

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad To sep 02, 2008 10:40 pm

sity225 je napisal/-a:hvala za pohvale :D
4 mescih naredu 4000 kilometrov :shock: se bo treba malo manj vozit okrog :D

to pa res ni dosti. npr jaz sem naredil v 4 mescih od nakupa avta 11 000km.

lepo si ga spoliral...
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov