Nixxon je napisal/-a:A trdoto se štela samo z vrtenjem tega gumba, ali je potrebno še kaj drugega?

Aja, drugače mi je pa avto všeč, ker ni preveč načičkan.
Jap, s tem gumbom se štela trdoto...je pa kar precejšna razlika med max trdoto in min trdoto, kot bi se vozil na drugem podvozju

.
SAVINJCAN je napisal/-a:koliko je felga široka pa koliko debele imaš distančnike? namreč razmišljam o enih mini distančnikih zadaj.
drgač pa zelo lep avto, se mi je kr gewind zaluštalo :P
Feltna je 7J široka in imajo ET37. Distančnikou nimam ne zadaj ne spredaj, ker bi šaralo. Že tako je bilo treba spredaj odbijače brust, ker je šaral

.
eFxx je napisal/-a:Lušne predelave, zadnje luči pa pač niso po mojem okusu.
Kje si staknil xenone, če ni skrivnost?
btw, sumim da si že iskal, tud jaz sem, in mi je po dolgotrajnem iskanju uspelo: proizvajalec OMP dela strut bar za DCI modele, šifra izdelka MA/1901 . Glede na to, da maš trše podvozje, morda montaža tega ni tako slaba ideja.
Offtopic: morda ve kdo, kje se ugodno dobi OMP izdelke? Po možnosti znotraj Slovenije.
Xenon luči brez žarnic in transformatorjev (balastev) sem kupil od ene firme ki jih je prodajala na avto.net. So bile pa čisto novo, narejene v slo(hella :P ).
Glede teh strut bar sem že gledal malo, vendar mislim da ni potrebe po nakupu le teh. Pomoje da nebi bilo neke pretirane razlike.
lp
Dejan