Lep pozdrav vsem!!
Ljubljanski Avto moto show je za nami in vidim, da imaste okoli Audija povedat kar dost vsega!!
Kot prvo najlepša hvala vsem, ki jim je moj avto na kakršn koli način zanimiv, vendar mi je popolnoma jasno, da vsem ziher ne bo vse všeč in da bi marsikdo kaj spremenil!!
Vendar je bila moja zamisel točno takšna kot je!!
Avto je bil na željo EVOLUTION CAR AUDIO pripeljan v Ljubljano!! ( kajti oni so izdelovali notranjost avtomobila )
So fenomeni in HVALA JIM!!
Verjemite, da ga drugače še nebi bilo, ker tud sam vem, da so detajli še ne 100%!!
Napake na avtu so in verjetno vedno tudi bodo ( upam le, da jih bo čim manj )!!
Kajti le malo kateri avto je narejen 100% in je popolnoma brez napake!!
To je le moje mnenje, da ne bo kdo kaj zameril ali si napačno k srcu vzel!
Vsaka čast pa tistim lastnikom vozil , kateri imajo avto brez napake!!
Dost komentirate barvo!!
Kdor je bil v Ljubljani in videl avto v živo je lahko videl in tudi vprašal vse okoli avta!!
experimentirali smo z barvo, ki pač ni vsakdanja in jo je žal zelo težko spravit na avto, tako kot smo si to zamislili!!
Povedali smo tudi, da je avto pobarvan z fosforno barvo, ki v realnem svetu ne obstaja!! ( želeli smo drugačen efekt barve ponoči)
Kar nam je tudi uspelo!!
Razlika v barvi med odbijači, havbo in ostalimi deli je več ali manj vedno problem pri vseh avtih ( pri enih bolj pri drugih manj )
Vsi tisti, ki so ali predelujejo avtomobile vedo, kakšne težave se vse tu pojavljajo!!
Komentari in vse ostalo pa so vedno dobrodošli!!
Pa lep dan vsem!!