GOOS je napisal/-a:uuuuuuuuuuuuu cestitke kupcu!!!!
to je tudi nekaj kar bi mene imelo... morda enkrat...
Tom mi je pa ta fotka posebaj vsec!!! ti bos vedel zakaj
LP
CWIZO je napisal/-a:V čem je pa fora da evropejski avto uvažaš iz amerike? A je tok cnej al kaj? Pa po kaki logiki, glede na to da jih morjo najprej iz nemčije ke prpelat pa pol nazaj.
Razen če jih v ameriki delajo?
gasperozimek je napisal/-a:CWIZO je napisal/-a:V čem je pa fora da evropejski avto uvažaš iz amerike? A je tok cnej al kaj? Pa po kaki logiki, glede na to da jih morjo najprej iz nemčije ke prpelat pa pol nazaj.
Tole bo off, ampak pač za pogled kaj se dogaja po svetu, pa ne vem po keri logikiko sem iskal akrapovičev izpuh za svoj motor so mi ga pač v sloveniji ponujal brez popustov za 699€...enak izpuh sem našel na ebayu za uvoz iz amerike za 399$...nekak preračunan skupaj z poštnino in carino in davkom bi prišlo 400€...kje je tle fora da slovenski proizvod dobim cenej uvožen iz amerike???
chgotom je napisal/-a:gasperozimek je napisal/-a:CWIZO je napisal/-a:V čem je pa fora da evropejski avto uvažaš iz amerike? A je tok cnej al kaj? Pa po kaki logiki, glede na to da jih morjo najprej iz nemčije ke prpelat pa pol nazaj.
Tole bo off, ampak pač za pogled kaj se dogaja po svetu, pa ne vem po keri logikiko sem iskal akrapovičev izpuh za svoj motor so mi ga pač v sloveniji ponujal brez popustov za 699€...enak izpuh sem našel na ebayu za uvoz iz amerike za 399$...nekak preračunan skupaj z poštnino in carino in davkom bi prišlo 400€...kje je tle fora da slovenski proizvod dobim cenej uvožen iz amerike???
Fora je v tem, da je Amerika OGROMNO trzisce in z OGROMNO konkurenco. Kdor hoce tukaj prodajat, se mora pac prilagodit trgu. V kolikor bi v tem primeru Akrapovic stal isto, kot v Evropi bi ga noben ne kupil ali pa zelo malo. V kolikor bi BMW X6 stal tukaj norih $150K, kolikor je v Evropi, pa isto. Glede na to, da se pa tukaj proda veliko vec, pac proizvajlci mogoce malo manj zasluzijo na enem kosu a kolicinsko precej vec. Tu se v enem tednu ali pa se prej proda vec BMW avtov, kot pa v Sloveniji celo leto, razumes zdaj?
LP iz Chicaga!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov