Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Pe nov 07, 2008 7:10 pm

Mene samo zanima kje si dobil tiste luči ("čim bolj originalne") angel ayes (slike iz prve strani teme) in koliko stanejo? Drugače pa avto, da dol padeš, še nikoli nisem videl tako lepega E36 v SLO, ga je bilo izredno škoda, no samo da je dec preživel.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To nov 11, 2008 12:55 pm

Luči so od Helle, mislim da jih je dobil na ebayu.
Slika

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle To nov 11, 2008 4:17 pm

Nixxon, hvala za odgovor. Matra me pa še nekaj, a nimajo Hella luči z angel eyes, zelo majhne krogce?

primer:

Slika

on ima pa take:

Slika

poleg tega ima on razmak kroga na vrhu, Hella(1.slika) pa spodaj. A to se sam odločiš kje bo razmak?

in te njegove so mi zelo všeč, zato me zanima (če lahko razbereš iz slike) malo bolj natančne podatke (leča, žarnice, proizvajalec, angel krogci,...) Pač kar lahko razbereš na "oko". Bom zelo hvaležen, LP.

[/url]

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= To nov 11, 2008 4:29 pm

Poglej si, če so ti katere od TEH všeč ;)

(edit: tretje bi znale biti enake)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle To nov 11, 2008 5:00 pm

=ZiAn= hvala za link, majo zanimive luči samo povsod zraven rinejo še tiste žmigavce grde (nekateri so celo pritrjeni). Tiste tretje, ki jih omenjaš pa mislim da niso iste kot od našega uporabnika, prej četrte, in za te me tudi zanima, če so iste mogoče?

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr nov 19, 2008 2:00 pm

TooOldVehicle je napisal/-a:Nixxon, hvala za odgovor. Matra me pa še nekaj, a nimajo Hella luči z angel eyes, zelo majhne krogce?

primer:

Slika

on ima pa take:

Slika

poleg tega ima on razmak kroga na vrhu, Hella(1.slika) pa spodaj. A to se sam odločiš kje bo razmak?

in te njegove so mi zelo všeč, zato me zanima (če lahko razbereš iz slike) malo bolj natančne podatke (leča, žarnice, proizvajalec, angel krogci,...) Pač kar lahko razbereš na "oko". Bom zelo hvaležen, LP.

[/url]

Opa, my bad. Ta avto je najprej res imel tadruge, ki so od InPro in za moje pojme edine z angel-eyes ki izgledajo lepo in so kolikortoliko kvalitetne. Nato pa je tele InPro prodal ter kupil Hello z xenonom.

Evo, tukajle link do ebaya kjer so naprodaj:
http://cgi.ebay.de/BMW-E36-Coupe-Cabrio ... 240%3A1318
Slika

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Sr nov 19, 2008 2:24 pm

Nixxon hvala, mi je mpower ravno danes poslal ZS, da so to inpro luči, in te so mi res najlepše pa še dostojno ceno imajo. Drgač sta se pa lepo uskladila he he, na isti dan po dolgem času. Sem hvaležen obema pa tudi če sta pozno odgovorila.LP

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Če nov 20, 2008 7:20 am

Ej, ni panike. Sem šele včeraj po kar nekaj časa zašel ponovno na ta forum.

Take InPro luči ima tudi moj kolega, pa pravi da so kvalitete nekje sredina, boljše od FK, slabše od Helle ali originala. Tudi jaz jih bom kupil, sicer ne za svoj avto.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov