Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Original-One
Nov uporabnik

Kraj: Metropola

Napisal/-a Original-One Če feb 12, 2009 5:12 pm

CupraR je napisal/-a:
PiWPiW je napisal/-a:res je da sem pričakoval več. 8. gen je napredovala v varnosti, vendar je pridobila tudi na teži zato je malo počasnejša od 7.gen. kot swifta sem mislil na novega swifta ne na starega. imam pač eno "progo" kjer probavam razne avte. v klanec je vlekel swift isto hitro kot civic (če ne še kaj boljše). na ovinkih pa ne bi vedel kdo je bil hitrejši. oba so precej prilepljena. zato sem bil nekakor razočaran, hitrosti ni dobil iz nikjer. vrejemi pa da nisem edini ki tako misli.

Nauč se vozt :lol: :lol: dej ne rabiš pisat komentarjev če nimaš pojma o zadevah. Swift z 125ps isti hitr k TypeR :lol: :lol: Si komedijant

Ne se hecat, če ima človek progo za testiranja.
Type R has a split personality, mental disorder begins at 3800rpm. Powered by Hondata, Pate and Quaife

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Če feb 12, 2009 6:34 pm

Ali jo daje v najem. Jaz bi kaj takšnega potreboval!

PiWPiW
Novinec

Kraj: Markovec City

Napisal/-a PiWPiW Če feb 12, 2009 6:38 pm

ne se hecat, swift ima 250kg manj kot civic. dejte gledat tudi malo težo ne samo moč. tako da ste mi bolj vi hecni :lol:

niake
Nov uporabnik

Napisal/-a niake Če feb 12, 2009 7:03 pm

PiWPiW je napisal/-a:ne se hecat, swift ima 250kg manj kot civic. dejte gledat tudi malo težo ne samo moč. tako da ste mi bolj vi hecni :lol:

sej ni prvi april da bi se ljduje hecal :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Če feb 12, 2009 7:15 pm

PiWPiW je napisal/-a:ne se hecat, swift ima 250kg manj kot civic. dejte gledat tudi malo težo ne samo moč. tako da ste mi bolj vi hecni :lol:

jao, še številk ne znaš brat :lol: :lol:

Uporabniški avatar
FFST
Nov uporabnik

Napisal/-a FFST Če feb 12, 2009 8:59 pm

Opažam, da so ne tem forumu razni "eksperti", katerim ne bi zaupal niti, da na uro pogledajo... predvsem eden izstopa...
No, pustimo to... čisto tako me zanima, koliko tale avto kaj požre bencina? Ob normalni vožnji in ob vrtenju. Koliko pije v mestu in koliko na relaciji? Pa ne rabim odgovorov, da če imaš takšen avto ne gledaš na porabo. Koliko moraš segat po menjalniku, ker navor ni glih nevem kako velik... pa še ta pri 5600 obratih, kar mi da mislit, da moraš zadevo prekleto vrtet, da kaj "čutiš"... posledično se pozna na bencinu... in pri 50 litrskem tanku je to kar nerodno. Mene pri mojem to najbolj moti... zakaj za vraga niso dali en večji tank noter!?

LP U

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One Pe feb 13, 2009 9:20 am

FFST je napisal/-a:Opažam, da so ne tem forumu razni "eksperti", katerim ne bi zaupal niti, da na uro pogledajo... predvsem eden izstopa...
No, pustimo to... čisto tako me zanima, koliko tale avto kaj požre bencina? Ob normalni vožnji in ob vrtenju. Koliko pije v mestu in koliko na relaciji? Pa ne rabim odgovorov, da če imaš takšen avto ne gledaš na porabo. Koliko moraš segat po menjalniku, ker navor ni glih nevem kako velik... pa še ta pri 5600 obratih, kar mi da mislit, da moraš zadevo prekleto vrtet, da kaj "čutiš"... posledično se pozna na bencinu... in pri 50 litrskem tanku je to kar nerodno. Mene pri mojem to najbolj moti... zakaj za vraga niso dali en večji tank noter!?

LP U

Nevem, jst mam povprečno porabo okoli 12,5. Ma pa sedaj precej več navora, kot prej in avto lepo vleče že od 4000rpm.
Type R has a split personality, mental disorder begins at 3800rpm. Powered by Hondata, Pate and Quaife

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO Pe feb 13, 2009 12:47 pm

FFST je napisal/-a:Opažam, da so ne tem forumu razni "eksperti", katerim ne bi zaupal niti, da na uro pogledajo... predvsem eden izstopa...

LP U

ko kupuješ tak avto sploh negledaš na porabo :)
je pa res da tut pr golfu sm mal razočaran nad tank 55l mislim da ma :D

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe feb 13, 2009 1:18 pm

Pa sej točno to je on napisal, da se ne gleda na porabo, zanima ga samo informativno.

Pač ko gledaš take stroje pa si v dilemi recimo zbirat med dvema in če nekaj kuri, ne vem 5l več (pretiravam) k. je tudi to lahko faktor.

Se pa nedvomno strinjam, take zadeve rabjo vsaj 60l, 50l v ST-ju je res kriza..

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One Pe feb 13, 2009 2:40 pm

CupraR je napisal/-a:Pa sej točno to je on napisal, da se ne gleda na porabo, zanima ga samo informativno.

Pač ko gledaš take stroje pa si v dilemi recimo zbirat med dvema in če nekaj kuri, ne vem 5l več (pretiravam) k. je tudi to lahko faktor.

Se pa nedvomno strinjam, take zadeve rabjo vsaj 60l, 50l v ST-ju je res kriza..

Ma ni panike, jst točm sam za 15eur, beri hondaš-weight reduction :D:D

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Pe feb 13, 2009 2:44 pm

Ha ha glih prej sm hotu napisat da je to sam teza :P :D
[url=http://www.enigma-motorsport.si][img]http://www.enigma-motorsport.si/images/enigma_uvodna.jpg[/img][/url] http://www.enigma-motorsport.si

gofra
Uporabnik

Napisal/-a gofra Pe feb 13, 2009 3:38 pm

/OFF

@ Orig.one: mas privat sporocilo

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Pe feb 13, 2009 4:34 pm

vsi gledate samo konje pa navor, menjalnik pa noben ne pogleda ne;) . Pravi športni avtomobili so narejeni za toliko časa bti na stezi in ne za opravljat 1500km potovanja.

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One Pe feb 13, 2009 4:41 pm

pinjas je napisal/-a:vsi gledate samo konje pa navor, menjalnik pa noben ne pogleda ne;) . Pravi športni avtomobili so narejeni za toliko časa bti na stezi in ne za opravljat 1500km potovanja.

:D

Še nisem imel boljšega ročnega menjalnik v roki, kot je v tem avtu. To je treba hodni priznat.

Lp

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe feb 13, 2009 4:43 pm

Menjalniki so od nekdaj odlični, to si pa upam rečt da so še vedno pred konkurenco 8) Kratki, natančni hodi, užitek je šaltat 8)

niake
Nov uporabnik

Napisal/-a niake Ne feb 22, 2009 5:28 pm

ko si kupoval avtomobil, si morda imel v mislih še kak drug hothatch??
ali si želel točno tega?
LP

Original-One
Nov uporabnik

Napisal/-a Original-One Po feb 23, 2009 9:08 am

niake je napisal/-a:ko si kupoval avtomobil, si morda imel v mislih še kak drug hothatch??
ali si želel točno tega?
LP

Načeloma sem imel v mislih GTIja, potem sem se pa peljal s tem in odločil za tega.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov