Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Pe mar 06, 2009 6:23 pm

Perica je napisal/-a:Evo, imam jest vse tako narejeno kot imas ti v planu ... znizan, dodatno strsani amortizerji, vsa plastika pobarvana, zadnje luči od naslednjega modela, sportni izpuh ... s tem da so moje feltne 16 col, kar svetujem tudi tebi, ker sem najprej imel 15col in sem bil razocaran nad izgledom.

lp

Slika

sporoči mi katere vzmeti imaš, kje si tršal, koliko si plačal, ali so ti tudi kaj amortizerje krajšali, šalčke nižali ter če imaš zadaj še torzijo ali že maš vzmeti? ker če maš zadaj vzmeti zihr nimaš tud šalčk nižanih ker to ne gre pri posamičnem vpetju amortizerja in vzmeti.

upam da nisem preveč zahteven s polovico strani vprašanj :) lahko tudi na privat, namreč zanimam se za tršanje.

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Pe mar 06, 2009 8:23 pm

s tem temnenjem luči si zaj.ebo,pretemne so :? da sem na tvojem mestu,bi razmislil o lučeh clia ph2 ;)

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc So mar 07, 2009 11:24 am

ja sej tudi feltne se pridejo upoštev.sčasoma ane.glede temnjenja sprednjih šip sem vprašal dr.glass-a ki mi je temnil,ce bi lahko tudi sprednje,p je rekel da je PREPOVEDANO.Meni se to zdi cist bedarija ane sam nimas kej.tko je.a ti mas mogoce dol spuscenga?
M a R e

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So mar 07, 2009 11:39 am

mare rc je napisal/-a:ja sej tudi feltne se pridejo upoštev.sčasoma ane.glede temnjenja sprednjih šip sem vprašal dr.glass-a ki mi je temnil,ce bi lahko tudi sprednje,p je rekel da je PREPOVEDANO.Meni se to zdi cist bedarija ane sam nimas kej.tko je.a ti mas mogoce dol spuscenga?

to je že splošno znano, ker tako zakon predpisuje :P pa pač temniš pa nč ne vpišeš :)

MuRiCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a MuRiCi So mar 07, 2009 12:57 pm

SAVINJCAN je napisal/-a:
mare rc je napisal/-a:ja sej tudi feltne se pridejo upoštev.sčasoma ane.glede temnjenja sprednjih šip sem vprašal dr.glass-a ki mi je temnil,ce bi lahko tudi sprednje,p je rekel da je PREPOVEDANO.Meni se to zdi cist bedarija ane sam nimas kej.tko je.a ti mas mogoce dol spuscenga?

to je že splošno znano, ker tako zakon predpisuje :P pa pač temniš pa nč ne vpišeš :)

pol pa trepetaš zmeraj,ko te plavi ustavijo :? mare rc,če je zgornji post letel na mene,mam spuščenga ja ;)

Uporabniški avatar
mare rc
Novinec

Napisal/-a mare rc So mar 07, 2009 6:08 pm

ja zate sem mislil ja.amm ja sej mas prav d treptas zmer k te ustavjo.jst raje ne trepetam hehehe.
M a R e

MuRiCi
Stalni uporabnik

Napisal/-a MuRiCi So mar 07, 2009 6:55 pm

mare rc je napisal/-a:ja zate sem mislil ja.amm ja sej mas prav d treptas zmer k te ustavjo.jst raje ne trepetam hehehe.

to je letelo na tiste,ki imajo na šverc temnjeno :D js imam vse kar je na avtu vpisano v kartonček. ;) ker se mi ni s policaji za zajbavat.Drugač mam pa fedre H&R -40/40.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov