Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Sr jun 24, 2009 9:16 am

Suljo20 je napisal/-a:
Ubistvu me pa prou zanima kakšn auto ti furaš po podpisu sodeč 110 KM.

LP

Prou gotov jih ma sam 110 ja. :lol:

Uporabniški avatar
lextasy
Novinec

Napisal/-a lextasy Sr jun 24, 2009 9:28 am

lejih fantke v peskovniku... 8) :lol:

hej calm down..vsakemu svoje, enim je všeč, drugemu ne..ne bom pa odgovarjala neumnim postom..vsem, ki ste se zanimali za dodatne inf vam sporočam da UPAM da bo ta vikend malo bolj relax, da spet vprežem fotografa, poslikamo notranjost + srčka..

je pa to zame daily drive in sem čist zadovoljna..za winter car imam pa en omg :shock: 1.0 šilček, da me pripelje iz A do B.

še enkrat vas lepo prosim...brez nekih čudnih primerjav, brez pljuvanja po drugih znamkah..naj bo tale tema na nivoju in tako naj tudi ostane..
The SKY is lightning yellow

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jun 24, 2009 9:34 am

Daj ga predstavi v svoji temi, tak kot se spodobi, tole natolcevanje pa naj modi zaklenejo...

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr jun 24, 2009 10:12 am

nevermind je napisal/-a:Brez zamere lextasy na ta moj post, najprej nisem hotel napisat ampak bom vseeno...
V temi nisi odgovorila na polovico vprašanj. Ni nobenih konkretnih podatkov in odgovorov - edino Par@gon je podal par uporabnih postov (tudi sam nisem vedel nekaterih stvari). Tri-četrt postov je chat, pišejo kje so videli avto, ipd. ...avto je res nekaj posebnega, meni osebno tudi in je prava redkost oz. edini v Sloveniji. Marsikoga zanimajo kakšni tehnični podatki, motorni prostor, notranjost, slike so slikane nekaj na pol,... Daj kaj konkretnega/uporabnega (v enem postu, ker je sedaj vse nepregledno) in naredi par konkretnih slik (tudi pomembnih sklopov), če že predstavljaš avto na forumu.
Pa brez zamere.

Lep večer.

Lepo napisano.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Sr jun 24, 2009 10:15 am

lextasy je napisal/-a:lejih fantke v peskovniku... 8) :lol:

hej calm down..vsakemu svoje, enim je všeč, drugemu ne..ne bom pa odgovarjala neumnim postom..vsem, ki ste se zanimali za dodatne inf vam sporočam da UPAM da bo ta vikend malo bolj relax, da spet vprežem fotografa, poslikamo notranjost + srčka..

je pa to zame daily drive in sem čist zadovoljna..za winter car imam pa en omg :shock: 1.0 šilček, da me pripelje iz A do B.

še enkrat vas lepo prosim...brez nekih čudnih primerjav, brez pljuvanja po drugih znamkah..naj bo tale tema na nivoju in tako naj tudi ostane..

Ti si pa čist iz Ljubljane; po slengu sodeč ;)

Veliko varnih km pa se kje srečamo ;)
Slika

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Sr jun 24, 2009 11:52 am

ManIAK je napisal/-a:Daj ga predstavi v svoji temi, tak kot se spodobi, tole natolcevanje pa naj modi zaklenejo...

:tomidelej:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov