Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Ne mar 29, 2009 10:55 pm

POvedal si, kar je res. Tud moj plava pri divji vožnji ali pri veliki hitrosti. Poraba pa ni tako visoka, kot pravijo meni porabi okoli 7 litrov....na dolgi, umirjeni in dolgi relaciji pa tudi manj.
Barva temno morda.

OFF: Pri teh avtih se ne splača menjat zadnje obrobe, lepo vsako leto kupiš barvo v spreju, brusne papirje, kit in se lotiš popravila. Sem vprašal sorodnika (ličar), če bi se splačao popravljat pa je rekel seveda DA NE.

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc So apr 11, 2009 6:44 pm

A morda ve kdo koliko ima še tak accent rezerve notri. Ravno včeraj se mi je prižgala v klanec na ravnini pa mi lučka ugasne.
Vsaj vem, da ima accent lučko za bencin, da ne bom skoz v dilemi, ko bom imel kazalec za benc na koncu.
Sem pa presenečen nad porabo med 6-7l se giblje.
Pospeški so fenomenalni za prehitevat je cool avto

Vsak kdo, ki sem mu omenil, da bom kupil Korejca je imel takoj za povedat čez tak avto do danes sem jih kar nekaj kilometrov naredil pa presenetljivo dela kot urca.

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany To jun 30, 2009 7:56 pm

jaz ga mam ze vec kot 2leti in gre in gre .... :D sem tudi ze rjo popravlo kaj ces tak je drugace pa gre tako mora. pa se (vsaj pri meni) je ga fajn sraufat pa ga modificirat po svoji zelji. (mam v salonu ce koga zanima kak zgleda.)

lepega si kupil ni kaj.
s kod je pa bil prej ta accent? plani zanj ali samo vozit?

problemi so tako kot je napiso chevy. (rja blatniki pa spodni robi vrat ter podvozje, amotizeri, roke, pa notranjost ta plasticna rocka za odpirat se rada odlomi noter.)

prestavlanje pa je je normalno tako more bit ce se vozi tako je treba. pa 1-2 gre tudi. preglej malo olje za menjalni, ker se mi zdi da ga doben ni menjo abcabc.

ce bos rabo kako info kr prasaj. :D

lp
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Po jul 06, 2009 6:10 pm

no ko se že govori o tem da " gre in gre" morm povedat da sm se učer vrnu iz azurne obale in z njim prevozu 2200km brez problemov....:D

zakon avtoček....:D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po jul 06, 2009 8:02 pm

Sam sem imel 3 accente...na prvem sem v 60kkm prevozenih po divjasko menju eno zarnico poleg rednih servisov, pa stabilizator sem vn spulil, sam je bilo popravilo zastojn, avto je bil več na blokadi k honde ampak je delal in delal in delal še več let po tem ko sem ga prodal, rjavel pa ni..vsaj ne pri meni...letnik je bil 96, pol sem mel enega letnik 2000 pa enega letnik 98, pa še brat je mel enega nekaj časa....nikoli noben od njih ni imel večje okvare ali težave...pa je bilo z vsemi skupaj prevoženih preko 200000km
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po jul 06, 2009 8:31 pm

[quote="abcabc"]A morda ve kdo koliko ima še tak accent rezerve notri. Ravno včeraj se mi je prižgala v klanec na ravnini pa mi lučka ugasne.
Vsaj vem, da ima accent lučko za bencin, da ne bom skoz v dilemi, ko bom imel kazalec za benc na koncu.

na mojem ko se je prizgala lucka ni blo vec kaj dosti. je blo treba na prvo bencinsko. ko si dobro zavil v desno je ze malo zakasljal. bil pa je 97 letnik, 1.5 16V motor. probaj pa bos vidu ;)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl To jul 07, 2009 1:02 pm

_furby_ je napisal/-a:
abcabc je napisal/-a:A morda ve kdo koliko ima še tak accent rezerve notri. Ravno včeraj se mi je prižgala v klanec na ravnini pa mi lučka ugasne.

na mojem ko se je prizgala lucka ni blo vec kaj dosti. je blo treba na prvo bencinsko. ko si dobro zavil v desno je ze malo zakasljal. bil pa je 97 letnik, 1.5 16V motor. probaj pa bos vidu ;)

ja boš mogu res probat enkrat... :) pr men vem da ko se prvič pržge mam še za 30-50km! fora je da se najprej samo 1x pržge pol pa nekej cajta nč...proti koncu pa se vedno večkrat pržiga dokler stalno ne gori...in takrat je že skor konc...

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ To jul 07, 2009 2:34 pm

tko sem hotu povedat...sm malo napacno razlozil. parkrat posveti, ko pa zacne goret pa je konec zelo blizu. :oops:

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Če jul 09, 2009 7:15 pm

Kegl je napisal/-a:no ko se že govori o tem da " gre in gre" morm povedat da sm se učer vrnu iz azurne obale in z njim prevozu 2200km brez problemov....:D

Lahko samo potrdim kar si napisal, ker sem bil priča :)

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Po jul 13, 2009 9:37 pm

Kalos je napisal/-a:
Kegl je napisal/-a:no ko se že govori o tem da " gre in gre" morm povedat da sm se učer vrnu iz azurne obale in z njim prevozu 2200km brez problemov....:D

Lahko samo potrdim kar si napisal, ker sem bil priča :)

:D

Uporabniški avatar
Prezioso
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a Prezioso To jul 14, 2009 8:02 am

Malce OFF:

Mene pa zanima, kaj se bol splača vzet, ker so cene tam tam. Accent 1.5 ali Peugeot 306 1.6 ? Predvsem gledam na udobno vožnjo in porabo, po opremi sta tam tam.

hvala!

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl To jul 14, 2009 3:32 pm

Prezioso je napisal/-a:Malce OFF:

Mene pa zanima, kaj se bol splača vzet, ker so cene tam tam. Accent 1.5 ali Peugeot 306 1.6 ? Predvsem gledam na udobno vožnjo in porabo, po opremi sta tam tam.

hvala!

jst pugija ne poznam tko da ti težko govorim glede njih...sicer accent ni nek prestiž od udobja samo ni pa tok slabo tut če se odpeleš na res daljšo relacijo (sm šu že 2x in sm se super počutu). odvisno tut za kaj boš nucu avto (mesto, relacije), poraba accenta je tm okol 7-7.5litrov, vzdržljiv je 100% pa tut majhni stroški so z njim...nekej opreme se tut da dobit...sam morš pa pazt na zadnje obrobe k rjavijo (bolezn accentov)...

lp
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov