OFF:
Jerch_ je napisal/-a:defasturias očitno so tebi tudi
plastična črna vzvratna ogledala všeč.. hm.. zakaj jih danes ne prodajajo več razen v kakšni daciji?
PS: upam da nimaš sam še odbijačev črnih
plastičnih 
defasturias je napisal/-a:Vem da so pobarvana. Jaz govorim o črni barvi kot kontrastu na splošno on pa goni svoje da črna pomeni slabo opremo.
A se boš počasi že nehal ven motati pa prebral odgovore tako kot so res zapisani ne pa kot bi si ti želel?!
defasturias je napisal/-a:Murcielago je pa dokaz da tudi črna ogledala dobro zgledajo, ne glede na to kakšne barve je avto.
S tem se popolnoma strinjam, če so pobarvana in ne navadna plastika. Imam tudi sam gloss črna ogledala na svojem avtomobilu (res pa da so fabriško pobarvana, ker je to del, ki spada k rangu opreme) pa avto ni črn, če te že ravno zanima. Bi si upal trditi, da bi se s tem verjetno strinjal tudi Jerch_ ampak govora je o NEPOBARVANIH plastikah.
defasturias je napisal/-a: Sploh pa na daleč ne boš razlikoval ali so pobarvana v črno ali so nepobarvana črna.Jaz ti govorim o tem da črna razbije monotonost na srebrnem avtu.
Ma nemoj. Razlika, ali je barvano ali ne, se opazi (se spomniš odsevi pa to?). Je pa res da razbije monotonost (no kakor komu meni je všeč pobarvano). Samo kako razbije to monotonost je spet vprašanje neke subjektivne ocene.
defasturias je napisal/-a:pišuka kaj se sploh morate obremenjevat okoli tega. Njemu je všeč črna, meni tudi, če vam ni se lahko postavite na glavo pa ne bo nič drugače. A če bi jih pa pobarval v gloss črno bi bilo pa uredu? Sigurno bo lastnik golfa spreminjal videz avta na podlagi mnenj in se sekiral za vsako kritiko nekega prepotentneža ki v resnici vozi avto za par 100eur, potem se pa vtika kakšno opremo ima nekajkrat dražji avto in na forumu piše stereotipe ter se jih drži kot klop samo zato da bi kao izpadel pameten.
Verjamem, da se lastnik na naše komentarje nebo preveč oziral, temveč bo stvari urejal po svojem okusu. Bi si pa upal trditi da je vredno moje vozilo nekaj več kot 100€, kar se tiče stereotipov pa menim, da nisem človek, ki bi se preveč obremenjeval z njimi, le malo mi gre jo na živce ljudje, ki uspejo vsako temo v kateri sodelujejo spremeniti v kregarijo
Poglej človek ti je samo povedal, zakaj bi on pobarval kljuke in kako je pri VW-ju (katere znamke je že avto?). Ti pa si se moral vtakniti z nekimi pretiranimi zaključki, da naj itak karv barvo potopi (še dobro da ne prebarva še stekel) ter v svojem zadnjem postu vključevati še druge znamke, ki nimajo veze z nivoji opreme v danem vozilu.
Eh kaj bi ti še naprej razlagal tako ali tako ne bo nič pomagalo. Konec z moje strani.
ON:
@fanrich, imaš všečen avto, po čipanju je primerna tudi konjenica

Kar se tiče pa nižanja, ti pa priporočam da urediš tudi amortizerje, da se bo potem avto vozil kot se mora in ne samo poskakoval po luknjah