Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Po jun 01, 2009 8:33 pm

:pop:

Uporabniški avatar
defasturias
Novinec

Napisal/-a defasturias Po jun 01, 2009 9:07 pm

Pa da še zaključim. Jaz, če bi imel takega golfa, bi ga ponosno razkazoval, tudi če ima basis opremo. Vi bi vrjetno na njegovem mestu avto direktno iz salona peljali k ličarju, da pobarva plastike, zato da sosedi, ko ga bi prvič zapeljali na dvorišče, ne bi opazili da ima osnovno opremo. Če bi to delali kasneje, itak tega nihče ne bi opazil. Zdaj je pa tukaj razlika, ali ti to delaš za druge, da jim bo tvoj avto všeč, ali pa delaš za lastno veselje, da je tebi všeč in ti je vseeno kaj si drugi mislijo. V tem se razlikujemo, vendar nekateri vidite samo naravnost. Meni so tudi kul pobarvane plastike, ampak v tem primeru ne. Res je problem iti preprosto mimo komentarja, ki vsebuje subjektivno mnenje o nečem.

Pa kar se še tiče povezave z barvo plastik in stopnjo opreme. Brat je pred mesecem kupil novega megana II grandtour z vso opremo razen ksenona in guess what. Čeprav so kljuke in ogledala v barvi avta, so okrasne letvice iz svetlosive plastike. Torej si bo kakšen Jerch mislil o lejga megane z osnovno opremo, voznik bo pa noter užival v razkošju dodatne opreme.

Drugi primer: Moj megane ima vse v črni plastiki - masko, levtvice, kljuke in ogledala, isti megane od kolegovega fotra pa razen letvic vse v barvi vozila in krom obrobo maske, pa moj ima klimo, njegov pa ne, čeprav bi po Jerch-ovem pričakoval drugače.

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Po jun 01, 2009 9:18 pm

defasturias nehaj ž smetit temo lepo prosim :roll:
VW golf IV

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po jun 01, 2009 9:24 pm

OFF:

Jerch_ je napisal/-a:defasturias očitno so tebi tudi plastična črna vzvratna ogledala všeč.. hm.. zakaj jih danes ne prodajajo več razen v kakšni daciji?
PS: upam da nimaš sam še odbijačev črnih plastičnih :lol:

defasturias je napisal/-a:Vem da so pobarvana. Jaz govorim o črni barvi kot kontrastu na splošno on pa goni svoje da črna pomeni slabo opremo.

A se boš počasi že nehal ven motati pa prebral odgovore tako kot so res zapisani ne pa kot bi si ti želel?!

defasturias je napisal/-a:Murcielago je pa dokaz da tudi črna ogledala dobro zgledajo, ne glede na to kakšne barve je avto.

S tem se popolnoma strinjam, če so pobarvana in ne navadna plastika. Imam tudi sam gloss črna ogledala na svojem avtomobilu (res pa da so fabriško pobarvana, ker je to del, ki spada k rangu opreme) pa avto ni črn, če te že ravno zanima. Bi si upal trditi, da bi se s tem verjetno strinjal tudi Jerch_ ampak govora je o NEPOBARVANIH plastikah.

defasturias je napisal/-a: Sploh pa na daleč ne boš razlikoval ali so pobarvana v črno ali so nepobarvana črna.Jaz ti govorim o tem da črna razbije monotonost na srebrnem avtu.

Ma nemoj. Razlika, ali je barvano ali ne, se opazi (se spomniš odsevi pa to?). Je pa res da razbije monotonost (no kakor komu meni je všeč pobarvano). Samo kako razbije to monotonost je spet vprašanje neke subjektivne ocene.

defasturias je napisal/-a:pišuka kaj se sploh morate obremenjevat okoli tega. Njemu je všeč črna, meni tudi, če vam ni se lahko postavite na glavo pa ne bo nič drugače. A če bi jih pa pobarval v gloss črno bi bilo pa uredu? Sigurno bo lastnik golfa spreminjal videz avta na podlagi mnenj in se sekiral za vsako kritiko nekega prepotentneža ki v resnici vozi avto za par 100eur, potem se pa vtika kakšno opremo ima nekajkrat dražji avto in na forumu piše stereotipe ter se jih drži kot klop samo zato da bi kao izpadel pameten.

Verjamem, da se lastnik na naše komentarje nebo preveč oziral, temveč bo stvari urejal po svojem okusu. Bi si pa upal trditi da je vredno moje vozilo nekaj več kot 100€, kar se tiče stereotipov pa menim, da nisem človek, ki bi se preveč obremenjeval z njimi, le malo mi gre jo na živce ljudje, ki uspejo vsako temo v kateri sodelujejo spremeniti v kregarijo ;)

Poglej človek ti je samo povedal, zakaj bi on pobarval kljuke in kako je pri VW-ju (katere znamke je že avto?). Ti pa si se moral vtakniti z nekimi pretiranimi zaključki, da naj itak karv barvo potopi (še dobro da ne prebarva še stekel) ter v svojem zadnjem postu vključevati še druge znamke, ki nimajo veze z nivoji opreme v danem vozilu.

Eh kaj bi ti še naprej razlagal tako ali tako ne bo nič pomagalo. Konec z moje strani.

ON:
@fanrich, imaš všečen avto, po čipanju je primerna tudi konjenica ;) Kar se tiče pa nižanja, ti pa priporočam da urediš tudi amortizerje, da se bo potem avto vozil kot se mora in ne samo poskakoval po luknjah ;)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Po jun 01, 2009 9:29 pm

S tem pa lahko že pelješ scat, dizelskega Megane RS :)

Lep avto...ne vem kaj ste se menili tam, ampak sam bi pustil kljuke črne, oz...samo da ne bi bile plastične :lol:

Pa znižat ja ;)

fanrich
Nov uporabnik

Napisal/-a fanrich Po jun 01, 2009 9:52 pm

:) hvala vsem za komentarje : ZiAn se strinjam, bo treba malo denarja dat ven pa amortizerje tud porihtat, sem se že odločo ja.

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ To jun 02, 2009 12:20 am

=ZiAn= hvala za poste, da je defasturias dojel kako sem izrazil mnenje.. in (upam) nehal žalit.

Fanrich upam, da ne zameriš. rekel sem, da bi sam pobarval kljuke na avtu, če bi ga imel takega. vsaj na črnom, da nebi bila gola plastika. možno pa je, da so že pobarvana na črno

PS: bila je debata okoli črnih kljuk na beli ibizi cupra al fr.. in se nas je več strinjalo, da bi zaradi linije bilo boljše, da ostanejo letvice ali pa kljuke v črni.
tako da res obžalujem dragi defasturias, da si šele slaba 2 tedna na forumu in nabijaš do skrajnosti nepotrebne poste.. že 50 jih je. Naj ti bo jasno, da avtorja teme ne zanima kaj vozi tvoj brat, ti, sosed in kako kvalitetne so italijanske premijske znamke.. za te splošne debate imaš gostilne polne pijančkov in stare babe, ki so čule-kazale..

fanrich
Nov uporabnik

Napisal/-a fanrich Če jul 09, 2009 6:20 pm

ewo tukaj pa je spuščen :)

Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Če jul 09, 2009 7:01 pm

Lepo si ga poštimal..se mi dopade :D z nižanjem so prišle felne do pravega pomena ;)

clio _fan
Nov uporabnik

Napisal/-a clio _fan Če jul 09, 2009 8:02 pm

Se mi zdi, da vidim tvoj avto pred Kellerjem večkrat. Sm ga prepoznal po prebarvanem robi :lol:

p.s: full je lep....čeprav je vw 8)

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Če jul 09, 2009 8:10 pm

lepo napreduješ :clapclap
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
cky2k
Uporabnik

Kraj: Prevalje(Koroška)

Napisal/-a cky2k Če jul 09, 2009 8:29 pm

zlo lep, si menjal samo fedre al tut amortizerje??
VW golf IV

Uporabniški avatar
__bambi__
Novinec

Napisal/-a __bambi__ Če jul 09, 2009 9:45 pm

lepo :D :D durgač mi niso 5tke glih ušeč razn gti-ja :D :D sam tvoj j j pa izjema :D :D pohvale iz moje strani :D :D pazi ga pa velik srečnih km :D :D

lp __BAMBI__

fanrich
Nov uporabnik

Napisal/-a fanrich Pe jul 10, 2009 10:24 am

cky2k je napisal/-a:zlo lep, si menjal samo fedre al tut amortizerje??

Hei, samo fedre eibachove

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe jul 10, 2009 12:28 pm

fanrich s tem ko si ga dol spusto, si dal samo piko na i 8) Drugač pa kot celota mi je zelo všeč tvoj golf. Če te kje vidim ti poblendam, da si ga ogledam še v živo.

ps: Lahko pa nardimo en mali meet magari na strehi evroparka al pa pri rutarju :P
Zadnjič spremenil acid, dne Pe jul 10, 2009 12:30 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Pe jul 10, 2009 12:29 pm

to lokacijo za slikanje pa sem tak dolgo gledal ko se mimo vozim, da si me očitno prehitel :D

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Pe jul 10, 2009 12:31 pm

DaDek je napisal/-a:to lokacijo za slikanje pa sem tak dolgo gledal ko se mimo vozim, da si me očitno prehitel :D

Dadek sej lokacij je v okolici še dosti tak da :D tudi sam se dosti tam mimo vozim, pač bližnica :P
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

s1600
Nov uporabnik

Napisal/-a s1600 So avg 29, 2009 7:35 pm

za koliko si znižal tega golfa?
40 mm?
takle mamo
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov