Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Pitu
Novinec

Napisal/-a Pitu Po okt 12, 2009 3:41 pm

Custom je napisal/-a:Sharona055 se čist strinjam,MacTron jst bom govoru kar mi bo pasal če ne pa me toži.

:jao: :jao: :jao:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po okt 12, 2009 4:45 pm

Mislim da si nas prijatl Custom zasluzi tisti trikotnik pod uporabniskim imenom.

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Po okt 12, 2009 4:47 pm

Courage™ je napisal/-a:Mislim da si nas prijatl Custom zasluzi tisti trikotnik pod uporabniskim imenom.

kar vse tri si zasluži, tolko je bil priden :P

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po okt 12, 2009 4:57 pm

Sharona055 je napisal/-a:
TOYOTA je napisal/-a:
Custom je napisal/-a:Vsaj neki vas je pametnih (promil,..)TOYOTA da ti še povem da imaš pojma o teh avtih, pa si mal zamsili če boš res tiste 3 minute ko se za njim voziš zgubo živce al pa če ga prehitiš ,naredu vlko prednost. Drugače pa so ti avti dost bol prostorni kot si eni mislite. kuferan ma večji ko pa pol avtov.Narejen je za 2 in čist komot sedita.

... če bi imeli vi te kvazi avte zato, da bi na toplem hodili v trgovino ipd....bi razumel, zakaj torej na avtu tatoo, xenon, feltne, nek dvd in tako naprej...za frajart in če že nisi dec da vsaj priznaš, da imaš to raje kot motor, potem bodi tiho in premisli zakaj rabiš tak j**c da te kakšna punca pogleda....pa pozimi? boš dal zimske gume gor ali verige.... :lol:
ko boš pa sam vozil osebi avto, se pa vprašaj kaj boš storil če boš na istem kot mi....
...

:lol:
zakaj pa imajo ljudje na avtu tatooje, xenon, feltne...?! ker jim je všeč... potem ljudje ne bi smeli npr. prebarvati skuterjev, 125-tk, yugecov,... ker niso vredni?
jaz bi se tudi vprašala, kaj boš ti storil pri 65 letih, ko boš starejši, umirjen (počasen) voznik, za tabo bo pa en 25-letnik popizdeval, ker ne boš šel 60, ampak 50km/h..

glede na to da sedaj vozi 400 konjsko imprezo bo bolj težko pri 60 vozil 50-60....in ti sharona tudi mislim da bi lahko imela trikotnik pod nickom...glede na objave in izjave

Uporabniški avatar
Sharona055
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Sharona055 Po okt 12, 2009 5:02 pm

glej, tema že gre od vsega začetka v napačno smer. prvih 10 postov je bilo negativnih, dalje nisem niti štela.
in kaj sem jaz takega rekla, da bi si to zaslužila?
nisem branila avtorja, nisem nikogar žalila, nikogar hotela spravit s ceste, ampak vsakdo se enostavno pač vozi s tistim, kar mu je na voljo in kar si lahko kupi. in namesto, da bi mu zaželeli srečno pot v tem mini avtu, se spravljate na njega za brezzveze..

ali pa imamo enostavno ženske negativen status tukaj gor. :roll:

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po okt 12, 2009 5:04 pm

Sharona055 je napisal/-a:glej, tema že gre od vsega začetka v napačno smer. prvih 10 postov je bilo negativnih, dalje nisem niti štela.
nisem branila avtorja, nisem nikogar žalila, nikogar hotela spravit s ceste, ampak vsakdo se enostavno pač vozi s tistim, kar mu je na voljo in kar si lahko kupi. in namesto, da bi mu zaželeli srečno pot v tem mini avtu, se spravljate na njega za brezzveze..

ali pa imamo enostavno ženske negativen status tukaj gor
. :roll:

to itak...razen če se izkaže da imate nekaj pojma in da so vaše izjave utemeljene in kakor koli drugače utemeljene...kar za tvoje ne upam trdit...

Uporabniški avatar
el_diablo
Poznavalec foruma

Kraj: Gottschee

Napisal/-a el_diablo Po okt 12, 2009 5:08 pm

v tej temi bi se dalo brez problema par kartonov potalat ;)
obstaja točka,na kateri drzno postane neumno...

Uporabniški avatar
Sharona055
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Sharona055 Po okt 12, 2009 5:10 pm

damjan je napisal/-a:
Sharona055 je napisal/-a:glej, tema že gre od vsega začetka v napačno smer. prvih 10 postov je bilo negativnih, dalje nisem niti štela.

ali pa imamo enostavno ženske negativen status tukaj gor
. :roll:

to itak...razen če se izkaže da imate nekaj pojma in da so vaše izjave utemeljene in kakor koli drugače utemeljene...kar za tvoje ne upam trdit...

ne rabiš nič trdit, samo pokaži mi objavo s katero bi si to zaslužila.

aja, in lahko na ZS prosim.

Custom
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a Custom Po okt 12, 2009 6:46 pm

Ne tako pa me res razjezi da človek koče ta MICROCAR predstavit in drugi so 1000x bol pametni in use pa še ga od blizo vidli niso in pol gre tema v čist napačno smer sam zarad ene hitrosti. Taprvo jim ne paše ker gre prepočas ,če pa že kej rihtaš si pa po vašem tako smrt kupuješ. A misliš da se jaz nebi hotu več pelat ko 50. Itak pa me ne zanimajo vaši kometarji še najbolj pa me to dvigne da je microcar,..Vse povsod piše o avtih celo če greš na avto.net ni nobene kategorije microcar, tut v prometni piše lahko 4 kolo in noben MICROCAR.Drugače si pa mal preberi MacTron na http://www.aixam.si/varnost.php da citiram:Aixam je bil prvi proizvajalec avtomobilov, za vožnjo katerih ne potrebujete izpita za avto, ki je hk....... ;)

hahah frajer mi je dau trikotnik.A se gremo ko v vrtcu da talate črne pike. :D :D

Uporabniški avatar
Falco_
Uporabnik

Napisal/-a Falco_ Po okt 12, 2009 6:49 pm

trikotnik al pa karton dobiš za to, ker se ne držiš pravil. prvo pravilnik prebrat, ne pa da se delaš pametnega. sej prav da ti je dal karton, jaz bi ti dal še enga al pa kr tri,... ker obnašat se pa res ne znaš.

lp,...
When life speeds by... downshift.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po okt 12, 2009 7:09 pm

Custom: Sedaj se bomo pa malo drugace pogovarjali, ker ocitno zelis biti precej pameten.

Torej prvo kot prvo... zakaj Aixam tako imenujejo na tisti strani katero si mi prilepil. Ocitno
niti ne poznas zgodovine Aixam-a kaj so izdelovali preden so leta 1984 vstopili v microcar
vozila (v zacetku moped) in cemu je to v besedilu tako napisano.

Definicija microcar vozila je zacrtana in lepo te prosim, da mi ne mahas pred mano z
nekimi ne-dejstvi, ubistvu ne samo ne-dejstvi, pac pa tudi sam zanikas nekaj kar napises.
Od kdaj je stirikolo - osebni avto? od kdaj ima osebni avto 4kW? ...samo ustavi se, lepo prosim.
Definicijo microcar vozil si preberi tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Microcar#Definition

V kolikor ne locis sem povedal tudi, da je to vozilo microcar oz. stirikolo, Microcar
z veliko pa je podjetje katero je tudi del Aixam-a in se nekaterih vlagateljev iz Italje.

Lahko bi se preprosto izrazal z besedilom "to vozilo" ali "ta lahki stirikolesnik"... ce bi
seveda pomislil, vendar tebi je lazje biti pameten in tako zaznamovati svojo prihodnost
na a.com.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Po okt 12, 2009 8:10 pm

naj se tema začasno zaklene, ali pa se onemogoči pisanje parim osebam. ker je prišlo spet do kreganja in človek sploh ne ve več čemu je tema namenjena. očitno imajo nekateri IQ manjši kot kokoši!?
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov