Custom je napisal/-a:Sharona055 se čist strinjam,MacTron jst bom govoru kar mi bo pasal če ne pa me toži.

Sharona055 je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:Custom je napisal/-a:Vsaj neki vas je pametnih (promil,..)TOYOTA da ti še povem da imaš pojma o teh avtih, pa si mal zamsili če boš res tiste 3 minute ko se za njim voziš zgubo živce al pa če ga prehitiš ,naredu vlko prednost. Drugače pa so ti avti dost bol prostorni kot si eni mislite. kuferan ma večji ko pa pol avtov.Narejen je za 2 in čist komot sedita.
... če bi imeli vi te kvazi avte zato, da bi na toplem hodili v trgovino ipd....bi razumel, zakaj torej na avtu tatoo, xenon, feltne, nek dvd in tako naprej...za frajart in če že nisi dec da vsaj priznaš, da imaš to raje kot motor, potem bodi tiho in premisli zakaj rabiš tak j**c da te kakšna punca pogleda....pa pozimi? boš dal zimske gume gor ali verige....![]()
ko boš pa sam vozil osebi avto, se pa vprašaj kaj boš storil če boš na istem kot mi....
...
![]()
zakaj pa imajo ljudje na avtu tatooje, xenon, feltne...?! ker jim je všeč... potem ljudje ne bi smeli npr. prebarvati skuterjev, 125-tk, yugecov,... ker niso vredni?
jaz bi se tudi vprašala, kaj boš ti storil pri 65 letih, ko boš starejši, umirjen (počasen) voznik, za tabo bo pa en 25-letnik popizdeval, ker ne boš šel 60, ampak 50km/h..
Sharona055 je napisal/-a:glej, tema že gre od vsega začetka v napačno smer. prvih 10 postov je bilo negativnih, dalje nisem niti štela.
in kaj sem jaz takega rekla, da bi si to zaslužila?
nisem branila avtorja, nisem nikogar žalila, nikogar hotela spravit s ceste, ampak vsakdo se enostavno pač vozi s tistim, kar mu je na voljo in kar si lahko kupi. in namesto, da bi mu zaželeli srečno pot v tem mini avtu, se spravljate na njega za brezzveze..
ali pa imamo enostavno ženske negativen status tukaj gor.
damjan je napisal/-a:Sharona055 je napisal/-a:glej, tema že gre od vsega začetka v napačno smer. prvih 10 postov je bilo negativnih, dalje nisem niti štela.
in kaj sem jaz takega rekla, da bi si to zaslužila?
nisem branila avtorja, nisem nikogar žalila, nikogar hotela spravit s ceste, ampak vsakdo se enostavno pač vozi s tistim, kar mu je na voljo in kar si lahko kupi. in namesto, da bi mu zaželeli srečno pot v tem mini avtu, se spravljate na njega za brezzveze..
ali pa imamo enostavno ženske negativen status tukaj gor.
to itak...razen če se izkaže da imate nekaj pojma in da so vaše izjave utemeljene in kakor koli drugače utemeljene...kar za tvoje ne upam trdit...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov