AgitatoR je napisal/-a:Saj se vidi, da nima črne škadlice za ABS desno zgoraj pod havbo.
MacTron je napisal/-a:13254: off:
Ne deri se... (pisanje celotnih stavkov z velikimi crkami pomeni kricanje) preberi si spletni bonton
ali pa se prej nas pravilnik. Tudi zgornji "kricoc" sestavek ni tako briljantno spisan...
Torej...
prosim, da spravis v red (besedno) vse kar imas v/na avtu (ker je ze kar nekaj stvari, ki jih "cudezno"
ni) in sele nato speljes celotno predstavitev, ker tole ni za nikamor.
13254 je napisal/-a:katere stvari ni ma mojem avtu(zaenkrat samo ABS)
13254 je napisal/-a:shusuglao je napisal/-a:pa dela abs?
seveda deluje. zakaj vprašaš?
MacTron je napisal/-a:13254 je napisal/-a:katere stvari ni ma mojem avtu(zaenkrat samo ABS)
off: Resno te vprasam, ce se delas norca?
Ne samo ABS tudi 2-zonska klima je bila omenjena pred opravicilom (vprasljivo)
Predvsem sem ti pa lepo povedal, da spravi v red VSE... in tale cvetka:13254 je napisal/-a:shusuglao je napisal/-a:pa dela abs?
seveda deluje. zakaj vprašaš?
Ne vem, shusuglao ima veliko vec izkusenj kot ti (ocitno je videl, da tisti del manjka)
to kar si odpisal se pa meni zdi direktna laz... negiraj to v kolikor imas argument.
urosr je napisal/-a:Da ne boš živel v zmoti, ter si bohnedaj še kaj naredil zaradi tega ker boš mislil da imaš ABS, ti povem da ga nimaš, ker 19ke z klimo, ter el. servo volanom nimajo prostora za ABS, pa še na sliki se vidi da ga nimaš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost