_BuLLet_ je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ja res izgleda zdaj dosti boljše od znotraj, zdaj ima notraj res vse poštimano u piko
Res zgleda veliko boljše, ampak se ne strinjam s tole trditvijo :P
Za notranjost še imam neke ideje, če se bo izšlo, tudi z avtoradijem moram nekaj narediti.
snikerson je napisal/-a:boš zadnje luči pustil, ali boš menjal, nisem zasledil kje(mogoče tudi spregledal)
Patrik_A3 je napisal/-a:očitno moraš pri bmw-ju posebej vklopit levi luči,pa še desni
shalej je napisal/-a:Zakaj ma pa 2 šaltra (levo+desno od volana) za luči?
PIKSNA007 je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ja res izgleda zdaj dosti boljše od znotraj, zdaj ima notraj res vse poštimano u piko
Res zgleda veliko boljše, ampak se ne strinjam s tole trditvijo :P
Za notranjost še imam neke ideje, če se bo izšlo, tudi z avtoradijem moram nekaj narediti.
Aja kakšne ideje pa še imaš? Mislim ali imaš še kakšne poleg avtoradija? Samo jaz če bi menjal bi zamenjal ta radio katerega imaš sedaj z original bmwjeveim z lcdjom. Ker univerzalni radiji bmwju pokvarijo izgled, vsaj meni se tako zdi.
_Ozi_ je napisal/-a:Hud ko pesmi je zanimivo, da ga še nisem nikoli videl pa sem na koroškem kar pogosto na cesti
Lumpy_ je napisal/-a:Sigutno bo dal M ročko menjalnika v avto.Čutim.
Mož, daj javi, če se bo nabavljalo al kak je na stvari?
PIKSNA007 je napisal/-a:Kaj je zdej bullet? A pride kej nouga? A boš kaj razkril kakšne namene maš še na svojem bmwju? Ko si rekel da ne poveščesa se misliš še lotiti?
Mal me že ferbc matra :P
Falco' je napisal/-a:lep avto. skrbi še naprej tako zanj.
AudiBoy je napisal/-a:_BuLLet_ je napisal/-a:Hvala.. na vašem koncu pa že nekaj časa nisem bil.
Aha, sprasujem zato, ker sem videl BMW-ja enake barve, starejsi letnik s facelift lucmi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov