Ja ohranjen je super.Prejšni lastnik ga je mel samo za prevoz do lovske preže in do trgovine zato tudi toliko kilometrov.
Podvozje smo speskali kolikor se je pač dalo in ga zaščitili pred korozijo v pragove pa mi je tudi ličar nalil nekega voska,ki preprečuje korozijo.Do zj sm menjal samo tesnilo pokrova ventilov,ker je malo spuščalo drugače pa avto dela bp.Tudi pogoni sami delajo super.Sem pa tudi ko sm ga kupil menjal vse življenske tekočine.Zj moram menjat samo še filter za gorivo.
Glede vožnje v snegu z samo RWD

Lahk rečem,da se da ovinke lepo zadriftat.Glede vožnje po cesti sem tudi zadovoljen,čeprav bo za ta namen prišel drug avto.Glede vožje po terenu pa lahko rečem tudi,da sm resenečen kako daleč se da prit.Je pa res,da bi mogoč blo bolje za vožnjo v snegu,če bi bil dizel,ker ima le drugačno razmerje.Zaenkrt sm zadovoljen tudi rje ni kj dost na pokrovu motorja je blo mal mehurčkov pa smo jih sankcionirali blatniki pa so še v super stanju praw tako kot pragovi.
@nebivedu mi2 bi se mogla dobit,da kako rečeva kako bi se tole stvar dalo dvignit
@BBS glede same glasnosti nevem ampak meni se zdi precej bolj tih kot recimo Suzuki Jimny,ki ga je imela mama in sm precej prevozil tudi z njim.Je pa res,da so neki odvisne tudi same gume in kako so napumpane,ker za po terenu ne rabiš lih najbolj napumpanih gum.Je pa res tudi to,da pač morš vzet v zakup to,da je to pač terensko vozilo oz. mešanica med osebnim in terenskim.
Aja pozabu pripisat,da iščem ene konkretne meglenke za bullbar,če ve kdo za kakšne.
@4vale6 ja jst zaenkrat nimam problemov vsi pogoni delajo vredu armaturka pa tudi sveti tko,da.. (trkam na les) sm zadovoljen,da dela tko kot mora.