Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Ne avg 16, 2009 9:32 pm

Lepe felne 8) ..samo kaki naluknjani diski še manjkajo :twisted:

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Po avg 17, 2009 9:12 am

gaši je napisal/-a:Lepe felne 8) ..samo kaki naluknjani diski še manjkajo :twisted:

Hvala...diski pa pridejo čez kaka dva mesca...se bo komplet menjalo 8)

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Po avg 17, 2009 9:19 am

avto vidm skor vsak dan in lohk sam rečem vse pohvale :D

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Po sep 07, 2009 2:59 pm

Mogoče mi bo kdo znal odgovoriti na naslednja vprašanja?

-Ali so enaki sedeži in tapete pri vectri 4-vratni in karavanski različici?

-Original xenon luči...koliko je dela z zamenjavo, ali je potrebno kej spreminjat v računalniku oz. karkoli v povezavi z menjavo navadnih luči z original xenon lučmi...?

-Če imaš avto s 4 airbagi in daš noter sedeža brez airbagov..verjetno bo gorela lučka za airbage..se da ta kako ugasniti....?

-Menjava volana (4 krakega) z trikrakim original od sport modela...paše brez predelav?

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po sep 07, 2009 4:40 pm

felne res ubijajo :shock: ...js osebno jih nebi menju :D ..

lp

vectra dti sport
POZOR! Nekredibilen uporabnik

Napisal/-a vectra dti sport Po sep 07, 2009 5:52 pm

iii :D jst bi tut :D kje se dobi take felne pa kok stanejo ????
js mam isto sam je karavan ;) ista barva drgac :P pa moi je 2.2dti
drgac sm pa meu temo iscem odbijace od sport in felne 17col cim ugodneje :P :D

care vectra ubija ;)

vuko87 je napisal/-a:Mogoče mi bo kdo znal odgovoriti na naslednja vprašanja?

-Ali so enaki sedeži in tapete pri vectri 4-vratni in karavanski različici?

-Original xenon luči...koliko je dela z zamenjavo, ali je potrebno kej spreminjat v računalniku oz. karkoli v povezavi z menjavo navadnih luči z original xenon lučmi...?

-Če imaš avto s 4 airbagi in daš noter sedeža brez airbagov..verjetno bo gorela lučka za airbage..se da ta kako ugasniti....?

-Menjava volana (4 krakega) z trikrakim original od sport modela...paše brez predelav?

sedezi ni use je isto :D luci so ble ene na avto.net sam jih ni vec drgac so pa ble 550eur komplet.ce imas luci povezane z potovalnim racunalnikom se pa pozanimaj na servisu...javljanje napake na zarnici oz..druge napake..meni jih prikazuje.niso pa vse tako narejene..kar se tice sedezev in airbaga pa mislim da bojo tezave ce bos menjal :?: lahko tudi ne !!! jst bi tut volan trikraki :D :P

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Po sep 07, 2009 8:33 pm

Feltn kokr vem več ne prodajajo tega modela....lohk da jih majo še kje ...to pa nevem....

Ma prodau bi ti jih jst ...sam še nevem ...mam dobro priliko da dobim slabo ohranjeno vectro sport za relativno malo denarja(pa bi pobrau sedeze(pol usnje),trikraki volan,odbijače sport,xenon pa še kej bi se našel....po drugi strani se pa vse bol nagibam turbaku(seat leon , vw golf, audi a3). Morm se usest pa dobr razmislt....

vectra dti sport

Napisal/-a vectra dti sport Po sep 07, 2009 8:37 pm

vuko87 je napisal/-a:Feltn kokr vem več ne prodajajo tega modela....lohk da jih majo še kje ...to pa nevem....

Ma prodau bi ti jih jst ...sam še nevem ...mam dobro priliko da dobim slabo ohranjeno vectro sport za relativno malo denarja(pa bi pobrau sedeze(pol usnje),trikraki volan,odbijače sport,xenon pa še kej bi se našel....po drugi strani se pa vse bol nagibam turbaku(seat leon , vw golf, audi a3). Morm se usest pa dobr razmislt....

pa a se ti splaca kupit avto pa pobirat kose dol :D nima smisla fant...rajsi kupi kaj drugega pol..prei sm brau za nazaj pa vidim da si zeleznicar :D enako care :D kai pa delas????
drgac je pa vectra bomba :))) najjaci avtic ;)

vectra dti sport

Napisal/-a vectra dti sport Po sep 07, 2009 8:39 pm

vectra dti sport je napisal/-a:
vuko87 je napisal/-a:Feltn kokr vem več ne prodajajo tega modela....lohk da jih majo še kje ...to pa nevem....

pa a se ti splaca kupit avto pa pobirat kose dol :D nima smisla fant...rajsi kupi kaj drugega pol..prei sm brau za nazaj pa vidim da si zeleznicar :D enako care :D kai pa delas????

aja!!pa ce se da dobit odbijace sport pa te zadeve ugodno mi javi :D me zanima pa felne tut :D

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Po sep 07, 2009 8:45 pm

vectra dti sport je napisal/-a:

Hvala za pohvale...jah splača oz. ne splača...če gledamo racionalno se nč ne splača kar delaš dodatno na avtu :) Men avto osebno zelo veliko pomen....moti me vsaka malenkost,vse mora biti na svoji poziciji in v brezhibnem stanju...

Dobiš pm...

lp

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Po sep 07, 2009 9:08 pm

res lepa vectra, sveti se bolj kot nova, v glavnem pohvalno.

Off: kaj pa felne na oni rdeči vectri :shock: noro pašejo :bow
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 To sep 08, 2009 5:46 pm

Evo fantje in punce...vectra se prodaja...verjetno bo debata o ceni , ki sem jo postavu :) Moderatorji vem da to ni tema za oglas vendar bom vseeno zalimal link, če slučajno koga zanima....treba vzet v zakup da avto ni nov, vse se da zmeniti od ogledu ..

* brisan link * ni dovoljeno tako ali drugače več na ZS

LP

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe To sep 08, 2009 6:30 pm

zakaj se pa prodaja?

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 To sep 08, 2009 6:36 pm

Iskreno še sam nevem kaj bi ....sam vse bol me vleče da si kupm turbaka,dost je stylinga,rd bi še mal tuninga probu....Avto je drugače brezhiben,vsaj kar se tice motornega dela in elektrike...

lp

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Sr sep 09, 2009 2:33 pm

Mater je lepa :-P če bi imel mal več dnarja bi jo prec kupu :-P

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Če sep 24, 2009 5:29 pm

Evo kokr sem pričakoval avta nisem prodal...ljudje bi zgleda imeli vse napol zastonj...ampak se ne oziram...men avto dela tko da gremo dalje z projektom na tem avtu....

Danes sem naredil redni servis na avtu, naročene imam vse zadnje puše + par malenkosti, da bo avto tip top.

Čez zimo nameravam prebaravati avto v drugo barvo ...zelo me mika mat barva ampak že vidm komentarje na forumu(kopija pimpeda in alfe...itd. ) Nevem treba se še odločt...

Avtakustika je že napol poti ... ma da vsa rja z avta odpade :twisted:

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Če sep 24, 2009 5:33 pm

na komentarje se oziraj kokr se pr prodaji ne ;) ...sj konc koncev avto rihtas za svojo dušo ;) ..

lp

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Napisal/-a vuko87 Pe jan 22, 2010 6:36 pm

Evo samo da javim da je avto prodan ...seveda v serijskem stanju...
Da povem se par besed glede vectre....so stvari k so mi sle na zivce...skripanje notranjsoti, ropotanje v podvozju, vecino stvari pa lahko pohvalm ...avto se je res odrezal ..naredil sm pbl 70.000 km v letu in pol, nikoli me ni pustil na cesti, skratka z avtom sem bil zadovoljen !

Da se nebi kazala rja po karoseriji je definitivno nebi prodal tako hitro :)

Ce koga zanima komplet amortizerji + vzmeti(h&R cup kit ) kot novo, zelo malo kilometrov za sabo ali pa alu platišča z gumami...slike si lahko pogledate eno stran nazaj...lahko me kontaktirate na pm :)

Lp vsem ;)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe jan 22, 2010 6:48 pm

Saj to niti ni kritično glede škripanja podvozja in notranjosti... pač avto je že bil ''v letih''. Da ti s časom gre na žice, se pa strinjam :)
In kaj bo sedaj v igri oz. si že kaj novega nabavil?

Lp.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe jan 22, 2010 8:19 pm

škoda, da so ji zarad rjice prodal... itaq nisi kaj dosti dobil za njo. Je pa res lep primer vectre ;)
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost