yure je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:welcome to the club!![]()
zelo lep. a poveš za kolk si ga še dodatno znižal? si dal mogoče H&R amortizerje 35mm?
aja, pa kolk maš kaj porabo?
lp
Dodatno sem ga znižal za 3,5cm z vzmetmi FK. Poraba pa se vrti med 7 in 8l pri normalni vožnji.
lp
Enzo83 je napisal/-a:yure je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:welcome to the club!![]()
zelo lep. a poveš za kolk si ga še dodatno znižal? si dal mogoče H&R amortizerje 35mm?
lp
Dodatno sem ga znižal za 3,5cm z vzmetmi FK. Poraba pa se vrti med 7 in 8l pri normalni vožnji.
lp![]()
![]()
Imam enak Bravo, samo da je maserati modre barve. Kako ti uspe imeti tako porabo? Kakšne vožnje imaš? Avtocesta? Regionalke? Jaz se trudim voziti počasi in imam 8,3, v najboljšem primeru. Dejansko imam porabo 8,7. javascript:emoticon(':?')
Res pa, da sem ga kupil pred dobrim mesecem.
Ali imaš zimske 195/60/15? Kako se ti pozna poraba poleti/pozimi?
pskoda je napisal/-a:Enzo83 je napisal/-a:yure je napisal/-a:montezemolo je napisal/-a:welcome to the club!![]()
lp
lp![]()
![]()
Imam enak Bravo, samo da je maserati modre barve. Kako ti uspe imeti tako porabo? Kakšne vožnje imaš? Avtocesta? Regionalke? Jaz se trudim voziti počasi in imam 8,3, v najboljšem primeru. Dejansko imam porabo 8,7. javascript:emoticon(':?')
Res pa, da sem ga kupil pred dobrim mesecem.
Ali imaš zimske 195/60/15? Kako se ti pozna poraba poleti/pozimi?
Tvoja poraba je čisto prava. V novem mestu ima ena ženska ki dela v adriji bravota 150km emotion in ima 95% mestne vožnje in ni neka hitra voznica, vglavnem vozi po omejitvah in ima nekaj manj kot 9l povprečne porabe, s tem avtom se da pridet tudi na 7l, samo moraš vozit skor kot po jajčkih.
Za zimske gume se lahko uporablja 195/65R15 ne pa serijo 60, ker je premajhna
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov