omislil si ji avto po imenu fiat bravo 1,6 16v, ta avto ma servo volan, tonirana stekla, alu platišča(peterokrake) na katerih so gume 195/50/50, zgornji zadnji splojer, sprednji spojler, paragove.
avto je zlo super, kupil pa ga je od ene zenkse , aja avto je letnik 96, uzel pa ga je za 1,1 miljona SIT, kar fajn nakup kajne?;)
GT4turb0 pravi: Po moje: prevč keša in premalo opreme Lp
pol so pa za tebe samo se korejci...
Ti, nimam prav nič proti korejcem. Imeli smo 10 let Hyundai Pony in zadnja leta smo še olje pozabili menjat ker sploh ni rabil servisov , Hyundai pa je itak pod okriljem Mitsubishija(fuuul dober kot vsak japonec) zadnja leta je sicer Hyundai zelo samostojen in uspešen. Meni se ne dopadejo designi sicer bi kupil Korejca -nisem noben SNOB. Ti, če misliš da kar je v povezavi s VW dobro-se motiš in to zelo (npr. sosed ima nov Golf TDI-5krat ostal na cesti).
PS: Preden kritiziraš Korejce se pozanimi kakšno izobrazbo imajo tisti ki se z industrijo ukvarajo ....
Jst mam recmo 1.6 103KM, 1998, 90.000 km, zamenjan jermen, usnjeno notranjost,......., pa bi bla moja cena (ce ga ne bi butnu) nic manj kot 1.550-600.000 sit...