Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Galantfrik
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Galantfrik Ne dec 28, 2003 11:52 am

OK :wink:
Ful mi jezanimiv folk, ki se sam spravi takšne zadeve nardit. RESPECT! :lol:
Eni odlomijo maljone in maljarde, pa si naročijo najhujše panele od najdražje firme, no sej je OK, ampak če nekdo gre sam to delat - to je pa RESPECT. 8)
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne dec 28, 2003 12:54 pm

respect my ass :roll: . eni se pač majo čas igračkat. drugi pa drugim dajo za delat mogoče tudi zato, ker mogoče nimajo primernega orodja poleg tega pa niso vsi tako vešči pri izdelavi takih in drugačnih zadevic :wink:

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Ne dec 28, 2003 1:02 pm

menjekul je napisal/-a:respect my ass :roll: . eni se pač majo čas igračkat. drugi pa drugim dajo za delat mogoče tudi zato, ker mogoče nimajo primernega orodja poleg tega pa niso vsi tako vešči pri izdelavi takih in drugačnih zadevic :wink:

Sej ni treba tko ostro reagirat :roll: Sem samo hotel poudarit, da mi je všeč, če se kdo sam spravi delat neko stvar... :(
Slika

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a clio (proton_freak) Ne dec 28, 2003 1:15 pm

menjekul je napisal/-a:respect my ass :roll: . eni se pač majo čas igračkat. drugi pa drugim dajo za delat mogoče tudi zato, ker mogoče nimajo primernega orodja poleg tega pa niso vsi tako vešči pri izdelavi takih in drugačnih zadevic :wink:

DAJ NEBODI PAMETN ČE NIMAŠ POJMA!ČEZ DAN SEM DO ŠESTIH NA ŠIHTU POL PA GREM TO DELAT SAMO ENI ŽIVIMO ZA TO ENI PA SAMO BLUZITE TU GOR IN SE PAMETNE DELATE!
Dokler se kadi je dobro!Ko se pa neha pa je sranje!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne dec 28, 2003 1:52 pm

Pa ne se zdaj kregat no. Človek pač reče, da mu je všeč, če se nekdo odloči sam nekaj naredit nakar ga drugi zajebe in čist skurca. Sam povedal je svoje mnenje in če se ne strinjaš ga zato ni treba spljuvat.

Se da lepo povedat!
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Ne dec 28, 2003 1:58 pm

Sam ma Symoon prou ampak ne čist.Manjekul bi res loh lepš povedu da mu to pač ni tok ušeč.Nebi blo treba tko ostro povedat.Drugač pa jst sploh na začetku nism vedu kaj je to dokler ni Galantfrik reku da so panele :oops: :oops:
LP

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne dec 28, 2003 2:14 pm

clio (proton_freak) je napisal/-a:DAJ NEBODI PAMETN ČE NIMAŠ POJMA!ČEZ DAN SEM DO ŠESTIH NA ŠIHTU POL PA GREM TO DELAT SAMO ENI ŽIVIMO ZA TO ENI PA SAMO BLUZITE TU GOR IN SE PAMETNE DELATE!

dihaj dečko dihaj :mrgreen: , da ne boš počil s tem svojim rekem delom :roll:
se ti opravičujem, če sem te znerviral. res iskreno iz srca . respect tebi, ki to zadevo bolje obvladaš. res ne vem kaj mi je bilo :roll:

upam, da mi boš kdaj lahko oprostil in da si bova v bodoče lahko še veliko povedala in zaupala :oops: ...kot v starih dobrih časih :D

rad te imam, lp mirko
Zadnjič spremenil menjekul, dne Ne dec 28, 2003 2:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Ne dec 28, 2003 2:15 pm

Symoon je napisal/-a:Pa ne se zdaj kregat no. Človek pač reče, da mu je všeč, če se nekdo odloči sam nekaj naredit nakar ga drugi zaj**e in čist skurca. Sam povedal je svoje mnenje in če se ne strinjaš ga zato ni treba spljuvat.

Se da lepo povedat!

je bilo lepo povedano

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne dec 28, 2003 8:57 pm

Okej okej. Mal si pretiravu clio pa tut priznaj. Slišat (brati) je že blo tko. Če ni se opravičujem.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) Po dec 29, 2003 7:28 am

Symoon je napisal/-a:Okej okej. Mal si pretiravu clio pa tut priznaj. Slišat (brati) je že blo tko. Če ni se opravičujem.

OK OK OK zdaj pa dovolj vsi včasih bluzimo tako da pustimo zdaj to dajmo govorit o tem zakaj je bila tema odprta!

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) To dec 30, 2003 11:07 pm

Spet imam nekaj novega! :-P Da neredim nekaj skominov Števci so novi!Bom poslikal

Uporabniški avatar
clio (proton_freak)
Uporabnik

Napisal/-a clio (proton_freak) So jan 03, 2004 7:30 pm

Spet nekaj novega!
Slika
Slika
Slika

Evo še fotrov avto mi je uspelo poslikat!
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Toliko zaenkrat!

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Napisal/-a ghia Po jan 05, 2004 9:25 pm

pustmo fantu naj sanja svoje sanje!! jaz ostajam zvest vw!boxer motor pa zračno hlajen!!samo poznavalci vedo!!

Uporabniški avatar
hanibal1
Novinec

Kraj: M.Sobota

Napisal/-a hanibal1 So jan 10, 2004 2:06 am

Zakon!Tudi jaz imam Protona in me prav zanima končni "izdelek"

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar So jan 10, 2004 10:11 am

Ghia, se strinjam, da je vw zakon, ampak jaz bi dodal zraven se bil, saj so v moderni dobi zgresili bistvo razmerja med ceno in kvaliteto. Ce bi se dalo kvaliteto merit empiricno in ne samo subjektivno, bi se pokazalo, da je ta index padal premosorazmerno z rastjo razvoja. Je pa res, da se je to bolj ali manj dogajalo pri vseh znamkah. Sori, ker je malo off-topic. Zdej si me zakuru, da dam pod galerijo mojga hrosca!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov