Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne mar 07, 2010 6:33 pm

povej kok si prpravlen odsteti?
Slika

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a sacrifice Ne mar 07, 2010 6:51 pm

hm da preracunam nvem, sam moti me ker je tvoj karavan vem da pod 1000eur ne gledam vec, drugo tvoj je res ustiman in realna cena bi bla 1500-2000 nevem, naslednji mesec lahko dobim limit na banki in takrat se gre v nakup drugega, moj je ze na avto.net po delih;)
Power is nothing without control!!!!!

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper Ne mar 07, 2010 7:03 pm

A pa se je vredn pufat zrt enga kupa starga pleha? :roll:
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Ne mar 07, 2010 7:04 pm

ves kako je usak ma svoje, mi usaj dolgcas ni, rad imam stare avte in o novejsemu sploh ne razmisljam, zame je avto use drugo kot kup pleha, vem da kdor uzali moj avto uzali mene zato usak ma svoje.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne mar 07, 2010 7:27 pm

sacrifice je napisal/-a:ves kako je usak ma svoje, mi usaj dolgcas ni, rad imam stare avte in o novejsemu sploh ne razmisljam, zame je avto use drugo kot kup pleha, vem da kdor uzali moj avto uzali mene zato usak ma svoje.

Užali avto? je to živa zadeva? :noro Dobro... Vsakemu svoje...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne mar 07, 2010 7:32 pm

Da bi se šel zapufat za 15 let staro dobesedno kanto oz. kup pleha (ker če to ne bi bil potem bi se vozil..)je spet butasto razmišljanje.Raje pol leta šparaj pa potem še nekaj limita vzemi ali pufa in si kupi pošteno 100-ko,ker drug mesec boš spet nekaj na silo nabavil za 1000€ ker si to želiš....Tolažba s tem da ti vsaj dolgčas ni je pa tud kr neki.A ne bi bilo bolje da bi se iz dolgčasa kam zapeljal z izpravno 100-ko kot pa da jo dopoldne šravfaš da se popoldne lahko 2 kroga pelješ??

Uporabniški avatar
Northary
Nov uporabnik

Napisal/-a Northary Ne mar 07, 2010 8:22 pm

off:
lohk mi zameriš sam iz tvojih postov razvidno je tvoje razmišlanje daleč pod mejo vsakega racionalnega razmišlanja žau :? :?

on: dajn vzemi si čas pa dobr premisl kaj si sploh zares želiš, ker danes si že večkrat spremenil mišlenje kaj bi sploh rad... pa srečno :D :)
Slika
Every day for us something new

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Ne mar 07, 2010 8:52 pm

rad bi 100tko, ki mi jo bo veselje si urejat po lastni izbiri, res da pridejo nepričakovani stroški tu pa tam in da se prevec zaletim v nakup auta. Kot je ze rečeno še nevem kaj bo glede 100tke, najboljsa varijanta mi je dobit eno v veliko boljšem stanju, to pa prodat po delih.

drugače pa passat čaka na lepše dneve, nabavil ze drugo turbino, intercooler in bosch pumpo, projekt friteza bo šel naprej samo prvo da si svoj avto osposobim;)

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne mar 07, 2010 9:01 pm

glej ce hoces me dodej na msn pa se pogovoriva kaj pa kako. cena bo pa krepko pod 1500€ ker je nekaj malenkosti se ostalo za postimat.

prodv bi pa sam zato ker hocm 2.7 bi turbo
Slika

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Ne mar 07, 2010 9:03 pm

sem te ze dodal;)

---
evo odločitev pala audi gre v dele drug teden, nabavili bomo drugega za pravi dnar

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To maj 04, 2010 7:13 pm

po dolgem casu se spet oglasam, audi se se prodaja po delih, kupil sem drugega ponovno 2.6E karavana in ni quattro, ker po dobrem razmisleku quattro pogon ne rabim, to koliko se jaz vozim po mestu mi je FWD zadosti.

od opreme ima klimo, prednje šipe električe, centralno na daljinca(original) pa še bi se našlo.

Narejen je bil veliki servis, komplet jermeni, šponerji, vodna pumpa.... zraven priložil račun.

Tako da avto je tankaj vozi, če kaj gre so pa še uporabni deli na staremu audiju.

Še par slikic ob prihodu domov

Slika

Slika

Slika

dobil že takoj nova pljuča hehe

Slika

pa razkopavanje starega

Slika[/quote]

umesno stanje

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika[/quote]

to je to zaenkrat z komentarji grajami kar na plano;)

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To maj 04, 2010 7:56 pm

Čak, te zadnje slike so od tastarega?

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice To maj 04, 2010 8:03 pm

ne te slike use od novega, tastar je bil temno plav, če te moti ker ni plastik okrog števca je to zato ker se je ravno takrat popravljal s4 števec da delujejo obrati normalno, kar mi je tudi uspelo

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Če maj 06, 2010 5:13 pm

"Moti" me napis quattro na armaturki, ker si rekel da ni quattro. :)

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Če maj 06, 2010 6:29 pm

hehe mene tudi, pa bil je se v prednji maski(od novejse a4), tud napis bo šel dol, na ta račun smo še ceno zbil ker je možakar mislil da je quattro.

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice Pe maj 07, 2010 7:14 pm

no danes je audi dobil bosch aero twin brisalce, philipsove nove pozicijske in žarnice, drug teden se gre pa po zadnje luči od S4. Števec od S4 osposobil tako da use dela normalno, in obrati pravilno kažejo.

Me pa zanima kaj bi znalo bit da avto z zakasnitvijo, oziroma gas pohodiš pa slabo vleče naenkrat se mu "odpre" in potegne tako kot se za v6 spodobi. To me muči že od samega začetka.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Pe maj 07, 2010 9:53 pm

Pa kaj hudiča spet kičaš tole :evil: prej ga porihtaj mehansko pol pa šminka :roll: Je pa kar ohranjen videti ja 8) verjetno je armaturka od Q ja :?:

Uporabniški avatar
sacrifice
Novinec

Napisal/-a sacrifice So maj 08, 2010 5:22 am

mehansko moram rec je v dosti boljšem stanju kot prejšen, opravljen veliki servis(zraven dobil racun) edino kar moram je zamenjat servo pumpo ker ta nekaj čudno žvižga, zamenjat dihtungo pokrova ventilov, prepucat in zbrusit loputo, odpret sesalni kolektor(na staremu je bla usa plastika počena notr, pa se bojim da ni tudi v temu tako). Šobe prepucat pa namontirat nazaj. Uglavnem malenkosti, prvo moram rešit oziroma ugotovit zakaj ga mori ko gas pohodim potem pa kar potegne, mori ga tam do ene 3000 obratov, pol pa vleče kot zmešan. In hvala bogu je tu podvozje v kokrtolk dobrem stanju in ne škripa na use strani.

Kar se tiče zunanjosti, rjav je tipično za audi karavane na zadnji haubi pa malenkost ob strani, ni bil razbit, štrihana edino prednji in zadnji odbijač. navsezadnje ni slab, potreben pa dobrega poliranja.

Danes pridejo slike, ker avto se še polepševalo in se že notranjost sestavila. Tista quattro nalepka je pa dodatno dana noter;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov