Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po jul 05, 2010 8:29 pm

@Branee, Si prepričan? kolikor vem ima 1400kg (plus/minus 50kg odvisno od motorizacije) ;)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Po jul 05, 2010 8:31 pm

1421 kilograms

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Po jul 05, 2010 10:10 pm

Hm ja nevem se mogoce je pa on narobe vidu, sam to stevilko mi je reku. Se je men takoj cudn zdel da nemore met met take teze.. 1400 dosti bolj verjetno
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po jul 05, 2010 10:19 pm

Ali pa so ga ob izdaji prometne "usrali", kot pri kolegu. Njegov Polo po prometni tehta 1600kg (največje dovoljene ima pa tudi toliko) :shock: :lol: @Seat, sori za offtopic ;)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To jul 06, 2010 7:12 am

McLaren je napisal/-a:
enzospotenzo je napisal/-a:Zakaj Peugeot še vedno nima komand na volanu?
A se hecajo, težko si predstavljam, da bi imel avto brez... :roll:

Si že slišal za obvolanske ročice? Osebno so meni bolj všeč kot komande direkt na voalnu.

Jst sem se čist navadil obvolanskih ročic. Tudi, ko obračam volan, lahko komade menjavam, iščem radijske postaje in upravljam glasnost. Čist uporabna zadeva... :-P

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jul 06, 2010 7:06 pm

Ja no morm priznat,da mene tudi motijo te komandne ročice,ker sem navajen pri CTR-u,da ma komande na volanu.
Ok priznam,da sem mogoče malenkosten ampak te komande bi res ble dobrodošle na volanu.Obvolanske ročice naj bodo za luči,brisalce in prestave +/- :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To jul 06, 2010 7:11 pm

A nisi nekaj cajta nazaj Hondo kupil... kaj si jo prodal pa sedaj to kupil?
Za moje pojme z boljšega na slabše.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To jul 06, 2010 7:52 pm

zadnjic sm taksnega u zalcu srecal..a si bil ti? avto je res hud :shock:
Slika

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare To jul 06, 2010 8:22 pm

Simpatičen avto ampak ko je bil razstavljen v City parku sem najprej mislil da je TT.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To jul 06, 2010 9:30 pm

nevermind je napisal/-a:A nisi nekaj cajta nazaj Hondo kupil... kaj si jo prodal pa sedaj to kupil?
Za moje pojme z boljšega na slabše.

Sem napisal,da to ni moj avto ampak ga bom pa vozil,ker je v družini.Drugače pa TypeR ostaja zaenkrat doma.
No z boljšega na slabšega...no tko slab ta avto tut ni pa čeprav ga recmo nebi menjal za CTR-a.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
plantn
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a plantn So sep 18, 2010 9:02 pm

McLaren je napisal/-a:Res ne vem, kje vi vidite podobnost s tt-jem, razen to da je isti segment avtomobila in ima 4 kolesa in volan. Ni podoben niti v stranski liniji,lučeh, da o peugeotovi strehi sploh ne govorimo. Je Peugeot mnogo lepši.

Podpis pod to objavoo! 8) 8)

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 19, 2010 8:21 am

BoneS je napisal/-a:zadnjic sm taksnega u zalcu srecal..a si bil ti? avto je res hud :shock:

Možno čeprac je od tega že kr neki časa.
Naj povem,da sem do sedaj vsega skupaj naredil z njim mogoče 1000km tko,da....no ja avto ima določene pluse napram TypeR-ju sam.....za moje pojme je malo podhranjen in nekako sem semodvadil voziti turbinsko gnane motorje....NA je zakon kar se obratov tiče :)

Uporabniški avatar
vojkostar
Uporabnik

Napisal/-a vojkostar Ne sep 19, 2010 8:50 am

lep avto edin zadnja barska miza nad kufrom mi ni ušeč, lahko bi naredl tko kot nisan z350.....

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne sep 19, 2010 12:51 pm

seat je napisal/-a:za moje pojme je malo podhranjen in nekako sem semodvadil voziti turbinsko gnane motorje....NA je zakon kar se obratov tiče :)

Ha ? :idea: :?: :roll:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 19, 2010 2:05 pm

Courage™ je napisal/-a:
seat je napisal/-a:za moje pojme je malo podhranjen in nekako sem semodvadil voziti turbinsko gnane motorje....NA je zakon kar se obratov tiče :)

Ha ? :idea: :?: :roll:

Kaj :?: :?:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne sep 19, 2010 2:59 pm

rad ga suče v obrate :lol: hondaš :twisted:

meni je tudi res lepši od TT-ja. Sploh zadaj.
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 19, 2010 4:46 pm

No ja lih brezveze avta ne tiščim v rdeče obrate ampak tu pri RCZ-ju se veselje,če temu lahko tko rečem neha okol 5500rpm pr TypeR je pa veselja vse do 8300rpm :)
Nisem tipičen hondaš,ki ima avto v leru in nabija do blokade.Moj CTR je vidu blokado mogoče 2X pa še to nenamerno tko,da.....
Sicer pa sama lega tega kao športnega avtomobila avto potisne na samo dno.Za moje pojme se v ovinkih preveč nagiba in nimaš tistega občutka,da se avto uleže v ovink.Mogoče sem prezahteven a vseeno no paše si kdaj pa kdaj avto sposodit od tasta in se zapeljat še v čem drugem kot v Hondi :)

Uporabniški avatar
rizi007
Novinec

Napisal/-a rizi007 Po sep 20, 2010 6:12 pm

No ja, še kr vredu zgleda za Peugeot :D
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov