Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Sr okt 20, 2010 10:04 am

Hvala. Sej zato pa ne kupim več cliota, ker tole je blo pa too much. enostavno me je razočaral, tudi popravila nonstop je bil avto na popravilih. Sem na čase imeu že filing kot da imam avto na lizing, vsak mesec vsaj 100 € nujnih stroškov da je biu vozen.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr okt 20, 2010 10:08 am

ja halo, kaj pa ti pričakuješ od starega avta? lepo te prosim, nič ni večno! tudi jaz sem mogo že nekaj popravlat na 7 let starem fiatu pa še me nekaj tudi čaka stroškov z tem. ampak kaj češ, tak so te stare strošene gare. stroške boš še imel tudi pri 2 leti starem avtu če bo imel malo več km.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Sr okt 20, 2010 10:14 am

ne fora je, ker pr nas smo itq že skos na renojih. Še tak brat je imeu isti model cliota kot sedaj jz in celo 1 let starejšega. Eto pa mu ni nč crkval avto je laufal brez problemov. Zato sem šou tut jz potem v nakup tega, ker pač dobre izkušnje. So takrat vsi jamrali čez cliote kak je to slabo pa vse, bratu je pa super delalo. Potem pa ko je kupu bravota, so pa vsi govoril ka kej to dobr avto pa kak jim fajn laufajo, brazerju pa do kurca. Ne vem no.

Mogoče da bom jz zj tut kakega bravota kupu, pa bo mogoče kontra logika kot je bla pr bratu. :roll:

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Sr okt 20, 2010 12:29 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:ja halo, kaj pa ti pričakuješ od starega avta? lepo te prosim, nič ni večno! tudi jaz sem mogo že nekaj popravlat na 7 let starem fiatu pa še me nekaj tudi čaka stroškov z tem. ampak kaj češ, tak so te stare strošene gare. stroške boš še imel tudi pri 2 leti starem avtu če bo imel malo več km.

Avto je potrošni material, zato se obrablja :)

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr okt 20, 2010 1:36 pm

AVX je napisal/-a:Hvala. Sej zato pa ne kupim več cliota, ker tole je blo pa too much. enostavno me je razočaral, tudi popravila nonstop je bil avto na popravilih. Sem na čase imeu že filing kot da imam avto na lizing, vsak mesec vsaj 100 € nujnih stroškov da je biu vozen.

Halo kupo si 15 let star avto :roll: kaj si pa mislil da nebo servisov? Lahko imaš 15 let starega BMW-ja, Mercedesa, Fiata, Hondo bilo kaj, stroški bojo :!:
Kar je staro se pač kvari...
Kaj se pa lege na cesti tiče inte ga da ti je zadek odneslo... jah 155 gume naredijo svoje :lol: Sam mam 195 na cliotu pa ni šans da mi zadka odnese :lol:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Sr okt 20, 2010 2:42 pm

baSix je napisal/-a:Kaj se pa lege na cesti tiče inte ga da ti je zadek odneslo... jah 155 gume naredijo svoje :lol: Sam mam 195 na cliotu pa ni šans da mi zadka odnese :lol:

Še posebej so priporočljive širše gume za mokro cesto in po možnosti hude nalive, ne ? :tomidelej:

Škoda je blo Clio-ta. Vsaj tablce obdrž hehe :D
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Napisal/-a AVX Sr okt 20, 2010 6:51 pm

pa J++++ bo vas tablice, bom si jih dau delat dobro? bodo prau CE FUR124 vela? :D

mucek21
Novinec

Napisal/-a mucek21 Sr okt 20, 2010 9:35 pm

zuzek je napisal/-a:
baSix je napisal/-a:Kaj se pa lege na cesti tiče inte ga da ti je zadek odneslo... jah 155 gume naredijo svoje :lol: Sam mam 195 na cliotu pa ni šans da mi zadka odnese :lol:

Še posebej so priporočljive širše gume za mokro cesto in po možnosti hude nalive, ne ? :tomidelej:

jst sem mel 215 40 r16 gumo pa mi je vseno zadek plesu na cliu, tk da tist tvojo 195 pa da di ga ne odnese, je sam takrat ko verjameš v baltazarja :roll: :lol: :lol:

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr okt 20, 2010 11:08 pm

mucek21 je napisal/-a:
zuzek je napisal/-a:

jst sem mel 215 40 r16 gumo pa mi je vseno zadek plesu na cliu, tk da tist tvojo 195 pa da di ga ne odnese, je sam takrat ko verjameš v baltazarja :roll: :lol: :lol:

Če si divjak ti dobene gume na dobenem avtu enbojo pomagale :roll:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Če okt 21, 2010 4:20 am

tema postaja že močno komična :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov