Patrik_A3 je napisal/-a:ja halo, kaj pa ti pričakuješ od starega avta? lepo te prosim, nič ni večno! tudi jaz sem mogo že nekaj popravlat na 7 let starem fiatu pa še me nekaj tudi čaka stroškov z tem. ampak kaj češ, tak so te stare strošene gare. stroške boš še imel tudi pri 2 leti starem avtu če bo imel malo več km.
AVX je napisal/-a:Hvala. Sej zato pa ne kupim več cliota, ker tole je blo pa too much. enostavno me je razočaral, tudi popravila nonstop je bil avto na popravilih. Sem na čase imeu že filing kot da imam avto na lizing, vsak mesec vsaj 100 € nujnih stroškov da je biu vozen.
baSix je napisal/-a:Kaj se pa lege na cesti tiče inte ga da ti je zadek odneslo... jah 155 gume naredijo svojeSam mam 195 na cliotu pa ni šans da mi zadka odnese
zuzek je napisal/-a:baSix je napisal/-a:Kaj se pa lege na cesti tiče inte ga da ti je zadek odneslo... jah 155 gume naredijo svojeSam mam 195 na cliotu pa ni šans da mi zadka odnese
Še posebej so priporočljive širše gume za mokro cesto in po možnosti hude nalive, ne ?![]()
Škoda je blo Clio-ta. Vsaj tablce obdrž hehe
mucek21 je napisal/-a:zuzek je napisal/-a:baSix je napisal/-a:Kaj se pa lege na cesti tiče inte ga da ti je zadek odneslo... jah 155 gume naredijo svojeSam mam 195 na cliotu pa ni šans da mi zadka odnese
Še posebej so priporočljive širše gume za mokro cesto in po možnosti hude nalive, ne ?![]()
Škoda je blo Clio-ta. Vsaj tablce obdrž hehe
jst sem mel 215 40 r16 gumo pa mi je vseno zadek plesu na cliu, tk da tist tvojo 195 pa da di ga ne odnese, je sam takrat ko verjameš v baltazarja![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov