PIKSNA007 je napisal/-a:Mactron: off: Lj mactron od samega začetka te pri meni moti nekaj in tudi js nism padu z lune da nebi tega opazu. Po vrhu vsega pa nism edini ki sem to opazil, mi je potrdilo to že veliko ljudi, ki tudi že dolgo spremlja ta forum, tako da se niti ne obremenjujem več s tem, ker preprosto rečeno je to prav otročje. Nikoli nisem delal težav na forumu, da bi žalil koga ali kaj hujšega, tako da se mi zdi da ne kršim ničesar hujšega in se nimam kaj za obremenjevat.
Drugače pa res upam da se boš kdaj udeležil kakšnega domžalskega srečanja, da se spoznava in da se normalno pogovoriva in rešiva te nesporazume.
@PIKSNA007: off: Ce ti je opozorilo o samoiniciativnem iskanju (potrjen z linkom) ali pa, ce so ti vsa tista opozorila otrocja (niti celega besedila ne znas prebrati), potem verjemi, da jaz s teboj nimam kaj resevati "nesporazumov". Zopet pa beseda nesporazum ne sodi v to besedilo, ker to zal ni, tu te je prvi opozoril uporabnik lizard jaz pa sem ga samo po tvojem bistroumnem sestavku. Verjetno mislis, da se po vsem tem pocutis se kot zrtev (vsaj iz besedila o opazanju in potrjevanju "ostalih"). Ce ti nastejem kolikokrat si krsil pravilnik bos po tem nastevanju imel par kartonov (kratka zgodovina).