Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Ziga.
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a Ziga. To okt 05, 2010 3:35 pm

No ja 215 in 45 se res skoraj da vsaka drži. Sam po mokrem so pa :roll:
[img]http://www.shrani.si/f/2x/Cj/3lMqWA7V/marcasautomovil006.jpg[/img]

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 To okt 05, 2010 4:29 pm

Ziga. je napisal/-a:No ja 215 in 45 se res skoraj da vsaka drži. Sam po mokrem so pa :roll:

so pa poden in pametno ti je najpreje investirati v dobre gume in nato v ostalo dodatno opremo za kičenje avta. Varnost ti mora biti no.1. ;)

Lp

Uporabniški avatar
Ziga.
Novinec

Napisal/-a Ziga. To okt 05, 2010 4:34 pm

scirocco12 je napisal/-a:
Ziga. je napisal/-a:No ja 215 in 45 se res skoraj da vsaka drži. Sam po mokrem so pa :roll:

so pa poden in pametno ti je najpreje investirati v dobre gume in nato v ostalo dodatno opremo za kičenje avta. Varnost ti mora biti no.1. ;)

Lp
Se strinjam s teboj in razmišljam isto kot ti, samo sezona za letne gume je mimo, kupil bom zimske, nato boljše letne drugo sezono ;)

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 To okt 05, 2010 4:39 pm

Ziga. je napisal/-a:

Lp
Se strinjam s teboj in razmišljam isto kot ti, samo sezona za letne gume je mimo, kupil bom zimske, nato boljše letne drugo sezono ;)

To je res, se da pa sedaj dobiti zelo ugodno letne gume, ker se letna sezona končuje tako da je vseeno za premislit, ampak odločitev je tvoja. :D

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ To okt 05, 2010 5:14 pm

Ziga. je napisal/-a:

Lp

To je res, se da pa sedaj dobiti zelo ugodno letne gume, ker se letna sezona končuje tako da je vseeno za premislit, ampak odločitev je tvoja. :D
Ampak js sm spomladi mislu da se isto da dobit ugodno zimske gume (iz istega razloga - ker je sezona mimo), ampak pol sm ugotovu da ni lih tko. Dvomim da bi se sedaj dalo dobit letne po kakšni bistveno drugačni ceni, lahko pa daš kakšno povezavo da vidimo.

Uporabniški avatar
MaLiNoVc
Novinec

Napisal/-a MaLiNoVc Če okt 14, 2010 6:20 pm

Kje si jabuček :) Ka si dal športn filter gor ? Fajn muka :) :) :) Ne ga preveč ''tišat''

P.S En dan lahko grema na drink :)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če okt 14, 2010 6:41 pm

ka si pa zadnjic delu tle pri avtoelektricarju?..nagaja kaj alfica?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
lenc46
Nov uporabnik

Napisal/-a lenc46 Če okt 14, 2010 7:48 pm

ven0m je napisal/-a:
Ziga. je napisal/-a:Pa dobro, ste mi že miljonenkrat povedal da ste proti xenonu v paraboli, bodite, blenkajte mi, nevem kaj še vse ko me bote srečali, pač, meni se J****.

Sam ti takrat ko ti bo kdo blenkal ne boš pomislu na te tvoje lučke, da koga motijo. ;)
Sicer pa ja kaj bi se ti sekiral imaš xenon kit in si frajer, pa še blendali ti bodo. :cry:

Pamet v glavo, nisi sam na cesti, spoštuj soudeležence v prometu, forumaši ti dajejo prave nasvete, sam nekateri to povedo na malo sarkastični način. ;)

Lp

Neeee, ti boš dalje fural špar tuning z wooferčki pa krompir pleh nastavki za avspuh pa xenonkami pa lučkami, pa krom nastavki za pedalke. Daj še eno LEDico si v rit namontiraj... f*** no.

haha :rofl

Ziga. je napisal/-a:Naj še povem, da sem se prej pozanimal, preden sem sploh kaj noter deval,
meni je to montiral, kolega ki je zastopnik za enga z ksenon kiti, in tudi tako rekoč se spozna
na te zadeve, še kako pre dobro ! Je moj dober kolega in mi je tudi sam svetoval naj si dam notr
ksenon, sicer pa, blendajte kolikor vam paše, jaz se ne bom sekiral, povem pa še zadnjič da ne BLEŠČIJ
O IN NE MOTIJO OSTALIH UDELEŽENCEV V PROMETU.

Pa lahko noč.

zdej je ze zastopnik :har

Uporabniški avatar
Ziga.
Novinec

Re: Alfa 147 1.6 TS Distinctive

Napisal/-a Ziga. Ne nov 14, 2010 3:04 pm

Evo lepše slikice moje alfe, trenutno na zimski obutvi: Kumho 185 65 15 in original jeklenimi platišči, pokrovi nevem ki jih je prejšni lastnik koles dobil, ampak pridejo zelo lepo do izraza :)

Moja umetnija....

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Re: Alfa 147 1.6 TS Distinctive- stran 6 zimska obutev :)

Napisal/-a weasel Ne nov 14, 2010 7:37 pm

mislm da se enake pokrove dobi v h00ferju in vidm da maš enak problem kot naš avto, da se moral z vezico zazihrat :)

Uporabniški avatar
Ziga.
Novinec

Napisal/-a Ziga. Ne nov 14, 2010 8:09 pm

weasel je napisal/-a:mislm da se enake pokrove dobi v h00ferju in vidm da maš enak problem kot naš avto, da se moral z vezico zazihrat :)

Hehehehe, pokrovi ne vem iz kot so, vezice pa so dobrodošle na vsakih radkapah, tte so bolj tak češke, pa bi kr dol padle na ovinku :)

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois To nov 16, 2010 1:16 am

meni so hoferjove ful močno držale
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To nov 16, 2010 3:42 am

A nima AR ponavadi nižjih in širših oz. enako širokih gum od VAG standarda(195/65 R15, 205/55 R16,...) in ne ravno obratno, kot recimo v tvojem primeru? Te radkape so pa res ene bolj prepričljivih, celo bolj od marsikaterih felten! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov