Se strinjam s teboj in razmišljam isto kot ti, samo sezona za letne gume je mimo, kupil bom zimske, nato boljše letne drugo sezonoscirocco12 je napisal/-a:Ziga. je napisal/-a:No ja 215 in 45 se res skoraj da vsaka drži. Sam po mokrem so pa
so pa poden in pametno ti je najpreje investirati v dobre gume in nato v ostalo dodatno opremo za kičenje avta. Varnost ti mora biti no.1.![]()
Lp
Ziga. je napisal/-a:Se strinjam s teboj in razmišljam isto kot ti, samo sezona za letne gume je mimo, kupil bom zimske, nato boljše letne drugo sezonoscirocco12 je napisal/-a:Ziga. je napisal/-a:No ja 215 in 45 se res skoraj da vsaka drži. Sam po mokrem so pa
so pa poden in pametno ti je najpreje investirati v dobre gume in nato v ostalo dodatno opremo za kičenje avta. Varnost ti mora biti no.1.![]()
Lp
Ampak js sm spomladi mislu da se isto da dobit ugodno zimske gume (iz istega razloga - ker je sezona mimo), ampak pol sm ugotovu da ni lih tko. Dvomim da bi se sedaj dalo dobit letne po kakšni bistveno drugačni ceni, lahko pa daš kakšno povezavo da vidimo.scirocco12 je napisal/-a:Ziga. je napisal/-a:Se strinjam s teboj in razmišljam isto kot ti, samo sezona za letne gume je mimo, kupil bom zimske, nato boljše letne drugo sezonoscirocco12 je napisal/-a:Ziga. je napisal/-a:No ja 215 in 45 se res skoraj da vsaka drži. Sam po mokrem so pa
Lp
To je res, se da pa sedaj dobiti zelo ugodno letne gume, ker se letna sezona končuje tako da je vseeno za premislit, ampak odločitev je tvoja.
ven0m je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Ziga. je napisal/-a:Pa dobro, ste mi že miljonenkrat povedal da ste proti xenonu v paraboli, bodite, blenkajte mi, nevem kaj še vse ko me bote srečali, pač, meni se J****.
Sam ti takrat ko ti bo kdo blenkal ne boš pomislu na te tvoje lučke, da koga motijo.![]()
Sicer pa ja kaj bi se ti sekiral imaš xenon kit in si frajer, pa še blendali ti bodo.![]()
Pamet v glavo, nisi sam na cesti, spoštuj soudeležence v prometu, forumaši ti dajejo prave nasvete, sam nekateri to povedo na malo sarkastični način.![]()
Lp
Neeee, ti boš dalje fural špar tuning z wooferčki pa krompir pleh nastavki za avspuh pa xenonkami pa lučkami, pa krom nastavki za pedalke. Daj še eno LEDico si v rit namontiraj... f*** no.
Ziga. je napisal/-a:Naj še povem, da sem se prej pozanimal, preden sem sploh kaj noter deval,
meni je to montiral, kolega ki je zastopnik za enga z ksenon kiti, in tudi tako rekoč se spozna
na te zadeve, še kako pre dobro ! Je moj dober kolega in mi je tudi sam svetoval naj si dam notr
ksenon, sicer pa, blendajte kolikor vam paše, jaz se ne bom sekiral, povem pa še zadnjič da ne BLEŠČIJ
O IN NE MOTIJO OSTALIH UDELEŽENCEV V PROMETU.
Pa lahko noč.
weasel je napisal/-a:mislm da se enake pokrove dobi v h00ferju in vidm da maš enak problem kot naš avto, da se moral z vezico zazihrat
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov