Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Če maj 20, 2010 5:29 pm

Antiznačkar je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:o fak , keri svinjak :? vidim da pri sopotniku veselo z čevlji v vrata brcajo :? škoda tak lepega avta, da se ga nena nekaj extra pazi. drugače si ga pa lepo spucal ;) :)

Sicer se ponavadi na take bedaste izjave ne oglašam, tokrat se pa bom: je avto naš suženj ali smo mi njegovi? :roll:

če si denar na cesti pobral,potem res lahko tak razmišljaš! imate to nekateri takšne komentarje ja, ko je zelo očitno da ne znate nič pazit,ker dobite denar na lahki način.

sicer se tudi jaz na take komentarje ne oglašam ampak tokrat pa se tudi jaz bom: ko boš imel kaki pametni avto in dal za njega malo večji denar,boš mogoče drugače razmišljal .

Matey sori za offtopic
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če maj 20, 2010 5:42 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:o fak , keri svinjak :? vidim da pri sopotniku veselo z čevlji v vrata brcajo :? škoda tak lepega avta, da se ga nena nekaj extra pazi. drugače si ga pa lepo spucal ;) :)

Sicer se ponavadi na take bedaste izjave ne oglašam, tokrat se pa bom: je avto naš suženj ali smo mi njegovi? :roll:

če si denar na cesti pobral,potem res lahko tak razmišljaš! imate to nekateri takšne komentarje ja, ko je zelo očitno da ne znate nič pazit,ker dobite denar na lahki način.

sicer se tudi jaz na take komentarje ne oglašam ampak tokrat pa se tudi jaz bom: ko boš imel kaki pametni avto in dal za njega malo večji denar,boš mogoče drugače razmišljal .

Matey sori za offtopic

denarja nisem na cesti pobral, vendar se morem strinjati z izjavo, da nisem in nočem biti suženj avtomobila
v končni fazi se ga da pa notr spucat ;)

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če maj 20, 2010 5:45 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:

Matey sori za offtopic

taprav se oglaša :roll:

Sam mam avto notr spucan zarad sebe, ker ne maram svinjaka, na zunaj pa zarad mene če se barva ne vidi, samo da je tehnični izpraven...ne mislim ves čas namenjati loščenju avtomobila :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Antiznačkar
Novinec

Napisal/-a Antiznačkar Če maj 20, 2010 6:12 pm

Za svoj avto sem dal kar precej denarja (zame), ampak vseeno pa ne mislim biti njegov suženj. Tudi če je vsake toliko malo bolj umazan, kje je problem? Tisti ki ste pa sužnji avtomobilov pa... oprostite, zame ste izključno bedaki.
Pa ne mi o tem, koliko kakšno stvar cenim. Sam najbolje vem, da svojo lastnino cenim, vendar vseeno nisem njen suženj ;)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Če maj 20, 2010 6:42 pm

No fantje prosim ne se kregat in nabijat OFF-topice, ker mi bodo modi temo zaklenili.

Pač osebno sem mnenja, da mora bit avto čist in ''zloščen'' ... pa ne zaradi tega koliko je drag, niti zarad tega da se pred sosedi blešči ampak zaradi mene.
Se pa definitivno strinjam s tem, da avto ne more bit vedno čist in zglancan ... je pa tudi po mojem prav, da se latnik potrudi in avto očisti. Pač neko srednjo pot se najde ... ne zdaj da je potrebno avto čistit kot maniak ... ni pa potrebno čakati, da se v avtu nabere 10 kg kamenja, peska in blata preden se odločiš za zmenek z sesalcem in krpo.
;)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če maj 20, 2010 6:52 pm

Matey_ je napisal/-a:No fantje prosim ne se kregat in nabijat OFF-topice, ker mi bodo modi temo zaklenili.

Pač osebno sem mnenja, da mora bit avto čist in ''zloščen'' ... pa ne zaradi tega koliko je drag, niti zarad tega da se pred sosedi blešči ampak zaradi mene.
Se pa definitivno strinjam s tem, da avto ne more bit vedno čist in zglancan ... je pa tudi po mojem prav, da se latnik potrudi in avto očisti. Pač neko srednjo pot se najde ... ne zdaj da je potrebno avto čistit kot maniak ... ni pa potrebno čakati, da se v avtu nabere 10 kg kamenja, peska in blata preden se odločiš za zmenek z sesalcem in krpo.
;)

LP
Matej

se strinjam, samo eni avto čistijo kot berem 3 ure med vikendi, js ne porabim tok časa za avto pomoje v pol leta, pa je še vsak rekel kako spucan avto mam ( znotraj ), za zunaj se mi pa j**e kak je...more met zaščitno plast blata :lol: oops
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Če maj 20, 2010 7:36 pm

No za niter spucat bolj na grobo sem dans porabu dobro urco :)

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Če maj 20, 2010 8:08 pm

Matey_ je napisal/-a:No za niter spucat bolj na grobo sem dans porabu dobro urco :)

kak vam rata tok časa porabit? :shock:

resno vprašam in ne podjebavam...nikoli nisem porabil toliko časa pa je moj avto znotraj mal da ne lekarna oops

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Če maj 20, 2010 8:50 pm

speedfreak je napisal/-a:
Matey_ je napisal/-a:No za niter spucat bolj na grobo sem dans porabu dobro urco :)

kak vam rata tok časa porabit? :shock:

resno vprašam in ne podjebavam...nikoli nisem porabil toliko časa pa je moj avto znotraj mal da ne lekarna oops

Hehe :) Ja se nrdi =P
Kaj pa vem ... pač res orng posesaš ... use pod sedeži, zadnjo klop odmaknt pa odspodi posesat, pol ''gepek'' posesat, pol j pa treba opucat plastiko na vratih, ki je velikokrat od blata (najboljš kr s peno za gume čistit :twisted: ) ... pol pa armaturka ... tko no se nabere, pa če poleg še musko poslušaš gre cajt še tok hitrej mim =P

LP
Matej

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če maj 20, 2010 9:08 pm

Antiznačkar je napisal/-a:Za svoj avto sem dal kar precej denarja (zame), ampak vseeno pa ne mislim biti njegov suženj. Tudi če je vsake toliko malo bolj umazan, kje je problem? Tisti ki ste pa sužnji avtomobilov pa... oprostite, zame ste izključno bedaki.
Pa ne mi o tem, koliko kakšno stvar cenim. Sam najbolje vem, da svojo lastnino cenim, vendar vseeno nisem njen suženj ;)

OFF. :arrow: z blatnimi čevlji tudi doma na parket in tepih stopiš :?: mogoče pa, kdo ve.... :roll:

PS sem pač b****, ker sem danes tuj avto (kombi) spucal, preden sem se vanj vsel, kajti moj moto je, da 300km se ne mislim v svinjaku vozit in (ponavadi je tako) kroge od nosilca garmina na šipi gledat.....

Matey_ je napisal/-a:Pač osebno sem mnenja, da mora bit avto čist in ''zloščen'' ...

tako je...... (vsaj znotraj) - če lije cel teden, verjetno ne boš pral, ampak 1x dnevno tepih stresel, pa res ni ne vem kako delo.....

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Če maj 20, 2010 9:25 pm

Jaz tudi nemorem tepihov povnih peska ali praha na armaturi :ne
Pohvalno da se takole lepo spuca avto :tomidelej:

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če maj 20, 2010 9:29 pm

speedfreak je napisal/-a:more met zaščitno plast blata :lol: oops

:D :D Dobra :D

Uporabniški avatar
dolenc46
Novinec

Napisal/-a dolenc46 Če maj 20, 2010 10:02 pm

Jst tudi mism da mora bit avto spucan od znotraj in od zunaj, ni ga treba vsak dan pucat ampak vsake tolk cajta pa si lahko kdo vzameš cajt in ga opereš pa posesaš.

Ne vem no, men ne zgleda da vidm na cesti avto k je čist usran pa ves od zemle, zgleda k da se cigani mim pelejo. :ue

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če maj 20, 2010 10:07 pm

Morm priznat,da je tale mondeo fenomenalen barva mu res sede čeprav bi limuzine ble naj v temnejših barvah a vseeno.
Vidim,da ste se marsikateri vpiknili v stanje pred čiščenjem...No moj avto za zimo,ki je že praznoval 10 rojstni dan in ga uporabljam zgolj za zimo in za pač terensko vožno je v notranjosti bolj čist in nisem nek tip,ki bi bil picajzlast ampak avto mora bit notri čist.Prav gabi se mi vsest v kakšen avto,ki ima notri polno peska in raznih drobtim in ostankov kake hrane.... primer sem imel pri nadomestnem avtu,ki sem ga doma očistil samo zato,ker mi je šlo na bruhanje ko sem zagledal notranjost.
BTW Kio čistim cca vsak vikend notri in zunaj oz. kolikor jo pač uporabljam..Hondo pa tko al tko mam za bolj sončne dni pa pustmo to.Če se spravim orenk očistit avto zuni in znotraj mi gre cel popoldan pa še tko je narejeno bolj površno.Notranjost ti vzame cca 3 ure pa še to ni potem čisto detaljno narejeno.Jst naprimer prvo posesam nato operem tepihe obrišem prah... očistim zračnike... spucam armaturno ploščo...spiham sedeže ter pol še enkrt posesam ter očistim šipe...,če gremo pa bolj v detalje pa očistim še okrog tečejev...in podobno...
Je pa res manj dela,če redno čistiš kot pa,če pustiš en mesec ali več...
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Če maj 20, 2010 10:10 pm

Jaz pa notri počistim prah in pošpricam s tistim sprejem in že mislim, kako sem očistil :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če maj 20, 2010 10:19 pm

BBS je napisal/-a:Jaz pa notri počistim prah in pošpricam s tistim sprejem in že mislim, kako sem očistil :D

Ja ampak,da boš vedel,da sem tudi jst samo gledal kaj pa eni smatrajo za čiščenje notranjosti...Ko je tip dobesedno filozofiral kaj vse mora očistiti.
Poznam tipa,ki se sprobuje v druge čevlje ko vstopi v avto... in pol ko je to moja punca vidla...me ni imela več za freak-a :D

Ok ne rečem,da sem suženj avtu ampak imam rad lepo spucan avto v katerega me ni sram vzet kakega sopotnike ne,da bi moral prej otrest sedež,da bi se lahko drug gor vsedel :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Re: Ford Mondeo 2009 ;)

Napisal/-a Matey_ So dec 25, 2010 7:51 pm

Evo tko en mini up-to-date ;) =P

Bliža se eno leto, odkar smo kupli avto ... do sedaj nobenega problema.
Za njegovim volanom imam tudi sam sedaj že kar nekaj kilometrov in morm rečt, da se za moje pojme avto pelje zlo zlo solidno.
Sicer ni neki dirkalnik ... ampak nimam pripomb ... oz. mam eno manjšo ... stopalka za plin je varianta ''fly-by-wire'' ... to mi ni všeč, ker je manjša zamuda med tem, ko pritisneš na pedal in odzivom motorja ... ampak to so malenkosti ;)

No v cca. 11 mesecih smo prevozili 26.000 km ... še nekaj jih pride.
Poraba se je ustalila pri 7.1 l/100 km.

LP
Matej
Priponke
Foto.129.jpg
Foto.123.jpg
Foto.121_2.jpg

bmw330cd
Nov uporabnik

Napisal/-a bmw330cd Ne dec 26, 2010 2:58 pm

Čestitke, čudovit avto. Smo imeli službenega 2.0 tdci 131hp ghia (2003) in je bila zadeva kar poskočna in prostorna. Edini minus je bil, da so deli in servisi kar dragi(dražji od bmwja). Meni osebno je ta mondeo najlepši v tem razredu, sploh v karavanski različici. So pa žal sedeži v novem(navadni) neprimerno slabši kot pa športni v prejšnjem modelu. Če pa izpustimo oblikovno plat, pa je žal škoda superb karavan neprimerno boljša(2.0tdi 170hp, dsg). In kar se tiče hrupa med vožnjo, udobja, prostornosti, materialov.., samo kaj ko je tako grda.

Srečno vožnjo,

lp,M
Opozorilo: Beri pravilnik - člen 2.1

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Ne dec 26, 2010 4:49 pm

A mi lahko nekdo prosim objasni, zakaj ste ''preuredili'' moj zadnji post ??

LP
Matej

Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov