moje mnenje je da so feltne premajhne, okvircki od tablic so cist kr eni, pa, đizus krajst, devil eyes, ta nova audi wannabe moda je prov grozljiva, vsaka kia bi bla ze rada audi
Pred petimi leti še bi mogoče bil car s takšnim stajlingom na kakšnem avto šowu, danes pa se mi zdi, da so ljudje že malo prišli k pameti in je takšnih avtov na srečo vedno manj za srečat na cesti. Pa brez zamere.
Sprednje luči so ogabne, zadnje so mi všeč (enake sem želel za svojega golfa, če jih boš prodajal - ZS ), glede sprednjega odbijača imam mešane občutke, feltne pa bi morale biti še malo večje. Drugače pa čestitke za trud in važno je, da je tebi všeč
Kaj zdej si že naredil kakšno sliko devil eyes-ov ponoči Če si jo, jo prilepi, ker me res zanima kako izgledajo. Drugače pa upam da se ti res plani uresničijo
PIKSNA007 je napisal/-a:Kaj zdej si že naredil kakšno sliko devil eyes-ov ponoči Če si jo, jo prilepi, ker me res zanima kako izgledajo. Drugače pa upam da se ti res plani uresničijo
LP
ne nimam še nobene slike ponoči.. sem malo pozabo na ta forum mam pa en vide kuj neke z zajebancije
Kot so že nekateri napisali, obvezno večje felge, samo pol bo že res skoraj nepremičnina drugač pa se mi bad look zelo dopade, devil eyes pa so meni krneki, bi rajše dal orginal al pa kopijo xenon luči.
MiTo22neke je napisal/-a:5 vratni se da lepše zrihtat ko 3 za moje pojme še posebej če montiraš lambo vrata spredaj in odzadaj se tri vratni lahko skrije..