Ma hebe mi se a me bo banal ali me ne bo in nobenemu ne bom rit lizal kot vecina tukaj
dela z anonimnimi nicki in nestetimi stevili nickov.Slepec bi videl kdo so in zakaj to delajo.
Na Svedskem Volvo forumu takih problemov nimam pa sem ze 8 let tam. Kaj dela admin in moderatorji pa
me ocitno briga dokler je moja tema. Egoizem? Niti mal. Naj se drzijo pravil in zakonov
katere so sami napisali. V mojem primeru so takoj reagirali. Hvala. Kaj delajo po cele dneve in katere poste prepravljajo pa bi lahko napisal :zabole me k. to im je delo taksno ali drugacno, placano ali ne. Tudi mene nobeden ne vprasa ko sem pod zemljo v hidroelektrarni ali v Sahari na 60C kaj delam in zakaj.
Le da svoje delo za katero sem prejel odgovornost tudi naredim in prejmem tudi kritike na isto.
Ce admin NE zeli prejeti kritike in izboljsati forum da lahka das 2 ali vec avtov pod eden nick (logika-lastnik-avto-avti-familija-prezentacija)pa je eden dobro napisal da se drzi kot pijancek plota. E tu je poanta.
Pomeni, da se njemu vec hebe kot meni kako clani in uporabniki vidijo in zelijo izboljsati forum za vse nas-ne samo za mene ali moj avto-si dojel?. A da se on javno spusta v debatiranje z mano je pa visek. Kao fol, da ostali tudi vidjo? Kaj?
25 vrstic v PHP max. in ima to moznost. In v cem je tezava? Ma daj prosim te...na hidroelektrarni menjamo del programa star 15 let ko vidimo, da obstaja moznost preglednosti in izboljsave.
Zato prosim, mene ni treba scititi od normalnih in korektnih. Hinavcki in ostali ki se skrivajo
in serjejo po temah ker niso sposobni napisati eno svojo tehnicno kvalitetno so vecja tezava od mene.
Nesteto dvojnih nickov se omenjajo ti forum Volvo kjer imajo 1000 clanov aktivnih 8. Zakaj mislis da je folk odsel? Jaz baniran itd? Ker ne sprejmejo kritike in pravila za ene veljajo za druge pa ne. Kjer si ti videl, da moderator pise javno clanu: Hebem ti mater, javno je enemu napisal nisi placal to in to, idiote in slicne? Seveda ne bom tiho. Amen. In? Ban, trajni ban in?
Zato raje nebi zacenjali o drugi temi i nacionalizmu ter Slovenski mentaliteti o strpnosti do
drugih in tujcev.
Vsak naj dela svoje delo, kako jaz pisem in kaj pisem dokler spostujem pravila
pa bodite tiho. Na mednarodnem forumu sem sugeriral za poboljsavo in so je vsi korektno debatirali
skupaj z adminom. Tukaj pa te napade admin kot da si zelel narediti napad na server pisuka. Le predstaviti avta sem zelel. Kaj bi rad? Da pokleknem takoj ker on ima palico za baniranje?
Zato raje nebi ker se ne dam takima zajebavati ker ne vidijo dalj od miske. SI dojel o cem pisem?
Hvala. Lep pozdrav pa brez zamere. A da meni admin in nekdo serje in pumpa kako me bojo banirali
ali vrgli ven kako sem zabredel in podobno...prosim te...lepo...se veliko Kranjskih klobas bo moral pojesti
da bi dojel bistvo foruma in clanov-pa ceprav so eni kot pises zatezeni, drugi serjejo, tretji Udbasi a
o unih zadnjih se ne splaca majo misko doma in drkajo ostale anonimno. INternetna psihopatija in odvisnost.
Hvala ti ce si me moral "braniti". Zakaj je to bilo?

Aha razumem ker se je nekdo zadovoljeval z novim nickom in 25 posti katere je nabasal v 3 minutah, da bi le sral po moji temi...pozabi na take...no comment. Evo se v tej mas par njih ki imajo le par postov ala Tesfalar in se omenja drugi forum. haha revez
p.s. in una najbolj pomembna : teme in zatezene tipe kot sem jaz enostavno ne beres-hop hop preskocis...kdor ne skace ni ...kako ze gre tista...
Lep pozdravcek.