Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Re: VOLVO XC90 2.5T 2006 OCEAN RACE LIMITED EDITION II.

Napisal/-a Cornelius Če dec 30, 2010 9:12 am

BoneS je napisal/-a:Cornelius: dobre fotke! Srecno in zdarvo ter uspesno tudi tebi ;)

E Hvala BoneS lepo je prejeti cestitke te dni od vseh ljudi. Tudi tistih ki se ne razumejo glih
ali te ne sprejemajo kot pac oni mislijo, da bi svet moral delovati ali kot jaz, da dam malo samokritike
za konec leta...veliko vec uspesnih trenutkov vsem zelim. Delom, znanjem in strpnostju do veselja.
A zdaj fijuuuuuuuuuuuu na sneg Pirelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen:

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če dec 30, 2010 11:12 am

Kaj tisti link na prejšnji strani pomeni da maš LS Hybrida?

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius So jan 01, 2011 11:01 pm

In ker v razvitem svetu in tudi v Sloveniji v eni druzini obstaja tudi vec avtomobilov, zal
tega ne moremo predstaviti v galeriji ker ne znajo spremeniti, da lahko na en nick dodas
tudi vec avtomobilov...kot slika nazorno prikazuje 2, 3 ali celo 4 avta v hisi.Ceprav so tukaj
vsi Volvo so vsi razlicni in nekaj posebnega prvenstveno za lastnika *ker je njegov avtek naj naj
seveda, in tudi za ostale bralce foruma sigurno zanimivejsa galerija. Super fotka kljucev ni kaj.
Lolvo for life Lexus forever =P
165308_182706665081786_100000273619707_612622_3913229_n.jpg

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius So jan 01, 2011 11:16 pm

Doche je napisal/-a:Kaj tisti link na prejšnji strani pomeni da maš LS Hybrida?

Preberi nekaj postov za nazaj prosim. Da, ze vec kot eno leto. A zal ne mores v galeriji
predstaviti le po eden avtek po nicku. Pa se je treba drzati pravil pove big boss ki nacionalisticne
in sovinisticne izpade Slovencev do tistih ki ne znajo pravilno Slovenscine pa tolerira. :ne :con :/:o:/ :bow :EE Smrt fasizmu svoboda narodu. Trst je nas itn... =P Srecno novo leto.

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius So jan 01, 2011 11:19 pm

Evo za konec kako nemska top jajcaa grejo naspram hybrida.
LEXUS LS600h vs. AUDI A8 W12 6.0 Slika
http://www.youtube.com/watch?v=5OJ83L34zMY

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind So jan 01, 2011 11:36 pm

Hehe legenda 8)

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius So jan 01, 2011 11:37 pm

Da ne bomo prevec off topic evo oba ljubimca.
XC90 2.5T.jpg
LS Lexi.jpg

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius So jan 01, 2011 11:42 pm

B|ind je napisal/-a:Hehe legenda 8)

Hvala. Alfa je zakon. Mar ne? ;)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So jan 01, 2011 11:49 pm

Ko šejk si s tem Lexom 8) :mrgreen:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jan 02, 2011 12:50 am

Cornelius je napisal/-a:... Pa se je treba drzati pravil pove big boss ki nacionalisticne
in sovinisticne izpade Slovencev do tistih ki ne znajo pravilno Slovenscine pa tolerira....

Zdaj pa že res težiš.
Se res misliš v vsakem postu pritoževat (jokat?), ker (še?) ni omogočeno imet več avtov v galeriji. Le kaj misliš s tem doseči, razen da se boš marsikomu zasral? Pred časom sem te branil, zdaj pa žal močno pretiravaš v nerazumevanju tega, da pravilnik velja za vse.

In če nismo mogli brisat vseh (večino smo takoj, a zato ti tega seveda nisi mogel opazit) napadov nate in je nekdo (ni bil MacTron) zaklenil temo, je to zato, ker je bilo v danih okoliščinah najbolj primerno - za tvojo zaščito. Ali pričakuješ morda stalno (zastonjsko)
dežurstvo v vsaki tvoji temi? Verjemi, da to ni možno.

Poleg tega zahtevaš, naj se kaznuje nekatere, ki se ne držijo pravilnika, hkrati pa javno prosiš, če tebe (in samo tebe?) izvzamemo ter ti dovolimo gledat skozi prste (kršit pravilnik z dvema nickoma). To je res iskrenost, ampak zelo dvolična in tega od tebe nisem pričakoval!

In to o nacionalističnih izpadih - dostikrat je MacTron ukrepal (opozarjal, brisal, tudi banal!) kot en redkih modov/adminov, ti pa najdeš ravno njega. Ravno njega! Le zakaj? Samo zato, ker ti je nekdo stopil na prste in ti povedal svoje? Mar res nisi sposoben sprejet nobene kritike? Dvomim, a žal se v zadnjih postih kaže tako.
Si pomislil, da se nekaterim modom ravno zaradi takih postov oz jamranja ne da več ukvarjat s tabo in brisat smeti?

Pri vseh tvojih zadnjih postih je v bistvu čudno, da si še vedno gor oz da te ni kdo že banal. Sam praviš, da znamo samo z miškami in samo banat - kako da te ob vseh žalitvah še nismo? Morda pa spet nimaš prav?

Umiri se že enkrat in
Srečno novo leto

Uporabniški avatar
Cornelius
Stalni uporabnik

Napisal/-a Cornelius Ne jan 02, 2011 7:46 am

Ma hebe mi se a me bo banal ali me ne bo in nobenemu ne bom rit lizal kot vecina tukaj
dela z anonimnimi nicki in nestetimi stevili nickov.Slepec bi videl kdo so in zakaj to delajo.
Na Svedskem Volvo forumu takih problemov nimam pa sem ze 8 let tam. Kaj dela admin in moderatorji pa
me ocitno briga dokler je moja tema. Egoizem? Niti mal. Naj se drzijo pravil in zakonov
katere so sami napisali. V mojem primeru so takoj reagirali. Hvala. Kaj delajo po cele dneve in katere poste prepravljajo pa bi lahko napisal :zabole me k. to im je delo taksno ali drugacno, placano ali ne. Tudi mene nobeden ne vprasa ko sem pod zemljo v hidroelektrarni ali v Sahari na 60C kaj delam in zakaj.
Le da svoje delo za katero sem prejel odgovornost tudi naredim in prejmem tudi kritike na isto.
Ce admin NE zeli prejeti kritike in izboljsati forum da lahka das 2 ali vec avtov pod eden nick (logika-lastnik-avto-avti-familija-prezentacija)pa je eden dobro napisal da se drzi kot pijancek plota. E tu je poanta.
Pomeni, da se njemu vec hebe kot meni kako clani in uporabniki vidijo in zelijo izboljsati forum za vse nas-ne samo za mene ali moj avto-si dojel?.
A da se on javno spusta v debatiranje z mano je pa visek. Kao fol, da ostali tudi vidjo? Kaj?
25 vrstic v PHP max. in ima to moznost. In v cem je tezava? Ma daj prosim te...na hidroelektrarni menjamo del programa star 15 let ko vidimo, da obstaja moznost preglednosti in izboljsave.

Zato prosim, mene ni treba scititi od normalnih in korektnih. Hinavcki in ostali ki se skrivajo
in serjejo po temah ker niso sposobni napisati eno svojo tehnicno kvalitetno so vecja tezava od mene.
Nesteto dvojnih nickov se omenjajo ti forum Volvo kjer imajo 1000 clanov aktivnih 8. Zakaj mislis da je folk odsel? Jaz baniran itd? Ker ne sprejmejo kritike in pravila za ene veljajo za druge pa ne. Kjer si ti videl, da moderator pise javno clanu: Hebem ti mater, javno je enemu napisal nisi placal to in to, idiote in slicne? Seveda ne bom tiho. Amen. In? Ban, trajni ban in?
Zato raje nebi zacenjali o drugi temi i nacionalizmu ter Slovenski mentaliteti o strpnosti do
drugih in tujcev. Vsak naj dela svoje delo, kako jaz pisem in kaj pisem dokler spostujem pravila
pa bodite tiho.
Na mednarodnem forumu sem sugeriral za poboljsavo in so je vsi korektno debatirali
skupaj z adminom. Tukaj pa te napade admin kot da si zelel narediti napad na server pisuka. Le predstaviti avta sem zelel. Kaj bi rad? Da pokleknem takoj ker on ima palico za baniranje? :mrgreen:
Zato raje nebi ker se ne dam takima zajebavati ker ne vidijo dalj od miske. SI dojel o cem pisem?
Hvala. Lep pozdrav pa brez zamere. A da meni admin in nekdo serje in pumpa kako me bojo banirali
ali vrgli ven kako sem zabredel in podobno...prosim te...lepo...se veliko Kranjskih klobas bo moral pojesti
da bi dojel bistvo foruma in clanov-pa ceprav so eni kot pises zatezeni, drugi serjejo, tretji Udbasi a
o unih zadnjih se ne splaca majo misko doma in drkajo ostale anonimno. INternetna psihopatija in odvisnost.
Hvala ti ce si me moral "braniti". Zakaj je to bilo? :mrgreen: Aha razumem ker se je nekdo zadovoljeval z novim nickom in 25 posti katere je nabasal v 3 minutah, da bi le sral po moji temi...pozabi na take...no comment. Evo se v tej mas par njih ki imajo le par postov ala Tesfalar in se omenja drugi forum. haha revez =P

p.s. in una najbolj pomembna : teme in zatezene tipe kot sem jaz enostavno ne beres-hop hop preskocis...kdor ne skace ni ...kako ze gre tista... :mrgreen: Lep pozdravcek.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne jan 02, 2011 11:47 am

@cornelius:
viewtopic.php?f=2&t=24649

najboljša prezentacija vozil je TEMA in ne galerija. sam si uvidel, kakšno pomankljivost ima galerija torej prezentacija le ENEGA vozila.
nevem zakaj si se spravil na galerijo in jo tako obsodil ko bi mirne volje lahko uporabil temo in dosegel več kot pa v galeriji.

no mogoče so ti le pomembne predstavitve in s tem povezane točke ( beri: število ocen).

pa tista slika z ključi? nisem nikomur "foulš" saj lahko rečem, da izstopam od vseznanega slovenskega pregovora o slovenski foušariji a tudi jaz bi lahko dal 8 ključev na mizo in od tega bi jih bila polovica rezervnih mar ne?

ni vse kar se sveti zlato in v tem primeru tvoj lexus katerega si tako branil, da je najboljši hibrid na svetu in je tehnološki čudež. si morda pozabil, da je to le voz na 4 kolesih?

kaj delajo admini/modi po cele dneve? ukvarjajo se z svojo službo, hodijo na sestanke, urejajo privat-družinsko življenje in nekaterim ( beri: meni) je forum postranska stvar, ki je terciarnega pomena.

zaključimo s to temo tako kot se to spodobi na lep in miren način.

marjan novak
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a marjan novak Ne jan 02, 2011 12:34 pm

Ta forum me vedno bolj spominja na spor "odraslih" otrok s premočnim egom.

Če se ne motim, sem izrekel nekaj kritik na pisanje corneliusa ravno zaradi njegovih šovinističnih izpadov do njegovih sonarodnjakov (seljakov, izbeglic, priseljencev...) v temi o Novem Sadu, kar se mi je zdelo, da je v nasprotju s pravili splošne kulture. Dragi cornelius, po eni strani opozarjaš na nekulturne izpade drugih udeležencev, kar je čisto prav, po drugi strani pa si tudi sam nedosleden.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne jan 02, 2011 12:36 pm

uf, lexus je bomba :DDD 8)
Slika

Airmatic7
Nov uporabnik

Napisal/-a Airmatic7 Ne jan 02, 2011 12:42 pm

Tale tvoj Lexus (LS600h?) si res zasluži svojo temo :)
Daj opiši malo bolj podrobno zadevo - kako ti služi, kaj je v redu in kaj ni, kje si ga kupil (slovenski avto?), kje ga servisiraš, itd...

Uporabniški avatar
MyWay!
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a MyWay! Ne jan 02, 2011 1:19 pm

BoneS je napisal/-a:uf, lexus je bomba :DDD 8)
x2

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Ne jan 02, 2011 6:05 pm

po eni strani ti dam vse prav....
po drugi strani si pa mislim za kaj za vraga se tako sekiraš? za večino ljudi na temu forumu pa tud v sloveniji si lahk slovenski šejk ;)
js se neb zarad takih stvari ukvarju niti najmanj časa, ni vredno tvojega/mojega časa...

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To jan 04, 2011 11:14 am

Cornelius je napisal/-a:Evo samo ene stare slikice da se drzimo teme. Pod izleti pa veliko vec kmalu.
118 km /h na obvoznici kjer je 80 km/h kazen placana. Pa se poblendal sem
policajem se vidi na sliki. :)
download/file.php?id=29551&t=1

Zmotila me je zgornja slika. Tega vozila najbrž tudi opazil nisi, dokler ni prišla pošta domov. Normalno maš odprte zasenčene luči in nisi nič blendal, ker ne veš na kateri razdalji te ta zlodij slika. Oz kot sem že omenil, dokler ni prišla pošta domov, nisi vedel da si bil slikan. ;) Če pa mogoče jaz kaj ne vem, bi bil pa zelo vesel kakšne preverjene informacije. Mene osebno me zelo zanima kako to deluje. Sicer eni zaključki so že, ma so samo naša razmišljanja med kolegi.
SlikaSlika

Milkyot
Nov uporabnik

Napisal/-a Milkyot Sr jan 05, 2011 8:28 am

mogoče pa je imel samo srečo in je ravno ujel tisti trenutek, ko ga je slikal

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Sr jan 05, 2011 9:09 am

tale Cornelius se mi zdi en uzaljen fantek, ki si po automobilizem.com isce prijatelje in obcudovalce, v druzbi v kateri se giblje ocitno ne dobi dovolj pozornosti oziroma sta njegova xc90 in lexus zgolj podpovprecni vozili. ker res je jeba ce ne mores v galeriji predstaviti vseh svojih osem volvotov... me zanima koliko ima prijateljev na facebooku, verjetno nekaj cez 600, na pivo gre pa verjetno sam...
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 32 gostov