Slike sledijo v naslednjem postu saj jih v prvem zaradi rekleme odreže

V primerjavi z meganovo je kot vžigalicakrimič je napisal/-a:Lepa, vendar pa šatlhebl kot od avtobusa :P
Tudi meni se je uč na tem ustavil.krimič je napisal/-a:Lepa, vendar pa šatlhebl kot od avtobusa :P
BBS je napisal/-a:Potem niste imeli slabe izkušnje z Renaulti, če ste jih imeli/jih imate toliko
tdk je napisal/-a:
O lagunah samo in le dobro...imel sem laguno I,2.0 bencinar,potem toliko popljuvano II 1,9 dci in sedaj III 2,0 dci...moje LASTNE izkušnje z lagunami so zelo dobre.Je pa vse odvisno kaj,od koga in kako kupiš ter kako za avto skrbiš in ga vzdržuješ.Je pa o tem prelitega veliko črnila oz. pritisnjenih tipk na tastaturi....
Zame osebno so bile in je laguna dober,ne zelo dober avto...sedaj pa na plano tisti,ki bodo pljuvali po lagunah in reno...in to taki,ki lagune še imeli niso....naj imajo veselje,tudi sam imam z mojo laguno veselje:)
lp tdk
Jah poglej pri vsakem renaultu je bila kakšna manjša napaka pri prejšnem meganu ni dobro delala prostoročna kartica pri tem pa se neprestano trga sedž in bili so tudi črički ki pa so čudežno izginili ampak kljub kakšni težavi ostajamo na renaultu.No pa še seznam očetovih Renaultov:BBS je napisal/-a:Potem niste imeli slabe izkušnje z Renaulti, če ste jih imeli/jih imate toliko
Tudi tebi LagunarKing1 je napisal/-a:Srečno vožnjo "lagunarji" .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov