Cpinov je napisal/-a:pskoda: ja 1.4 bom uzev. men se ne zdi da nebi šov nikamor ker usi pravjo d je kr poskočn pa to. tko da jst sm se za takega odloču in pr tem bom tut ostov.
nevermind: ja lej jst sm puntota itak po svojm okusu rihtu tko da tvojo, oz. usako kritiko sprejmem pa ni važn kašna je. pač enim je biv punto všeč enim pa ne:)
Cpinov je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Še en, ki gre iz puntota na corso
ja sam ne zarad tega da bi biv punto slab avto paač tko sm se odloču. mau spremembe pa tut paše:D:D
Cpinov je napisal/-a:ja sej to majo res mal bl tko ampak dobr ne morjo met usi avto enake konje pol bi recimo mel lohka sam eno znamko avtomobila naprimer.
pa sm najprej hotu kupt astro tut B & W pol pa kr naenkt sm prešaltu na Corso jst sam upamda mi bo dobr šlužla pa da ne bom meu kej preveč pizdarij:P
pskoda je napisal/-a:Cpinov je napisal/-a:ja sej to majo res mal bl tko ampak dobr ne morjo met usi avto enake konje pol bi recimo mel lohka sam eno znamko avtomobila naprimer.
pa sm najprej hotu kupt astro tut B & W pol pa kr naenkt sm prešaltu na Corso jst sam upamda mi bo dobr šlužla pa da ne bom meu kej preveč pizdarij:P
Mah kakšne pizdarije, teli motorji so itak že 1000x preiskušeni
Cpinov je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:tudi ti na corso
mja sej mi je mau hudo glede punteka sam k*** tko sm se odloču.....in jo dobim šele marca k baje je zdele tok zanimanja:))) gre pa seveda za black and white![]()
![]()
Shark-357 je napisal/-a:Cpinov je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:tudi ti na corso
mja sej mi je mau hudo glede punteka sam k*** tko sm se odloču.....in jo dobim šele marca k baje je zdele tok zanimanja:))) gre pa seveda za black and white![]()
![]()
Black& White se ne dobi več, to kar se trenutno prodaja je fake B & W in je color edition, katero avtohiša sama napimpa v B&W lookAvto se loči takoj po sedežih in po manjku nalepke Limited edition pod žmigavcem ( sedaj so naflozal OPC line nalepko na vrata...)
Shark-357 je napisal/-a:Cpinov je napisal/-a:_furby_ je napisal/-a:tudi ti na corso
![]()
Black& White se ne dobi več, to kar se trenutno prodaja je fake B & W in je color edition, katero avtohiša sama napimpa v B&W lookAvto se loči takoj po sedežih in po manjku nalepke Limited edition pod žmigavcem ( sedaj so naflozal OPC line nalepko na vrata...)
Shark-357 je napisal/-a:Hja saj v kratkem bo opel popizdil nad tem, kar počnejo slovenski trgovci...
pskoda je napisal/-a:Kakšno je to sranje B&W 1.4 16V OPC![]()
To ni zame noben OPC in nima tudi nobene veze z njim
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov